Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Šteinboram var nākties meklēt jaunu klubu – "Jagiellonia" pirmā numura lomu vēlas dot jaunietim

Šteinboram var nākties meklēt jaunu klubu – "Jagiellonia" pirmā numura lomu vēlas dot jaunietim
Pāvels Šteinbors. Foto: jagiellonia.pl

Latvijas futbola izlases pamatvārtsargam un kapteinim Pāvelam Šteiinboram šomēnes var nākties meklēt jaunu klubu, jo Bjalistokas "Jagiellonia" nopietni apsver 17 gadus vecā Ksavjera Dzekoņska paaugstināšanu par komandas pirmo numuru, informē portāla Sport.pl žurnālists Kuba Severins.

Četrus gadus spēlējis Gdiņas "Arka", jūlija izskaņā Šteinbors pievienojās Bjalistokas "Jagiellonia" un parakstīja līgumu uz 2+1 sezonu. Šteinbors tika ņemts pamatvārtsarga lomai, un ar viņu vārtos pirmajās sešās spēlēs Ekstraklasē tika iegūti 11 punkti, piedzīvojot tikai vienu zaudējumu un ielaižot sešus vārtus. Tad Šteinbors iedzīvojās cirkšņa savainojumā un pēc pusotra mēneša izlaišanas atgriezās ar sešiem ielaistiem vārtiem divās spēlēs, palīdzot uzveikt Poznaņas "Warta" (4:3) un piekāpjoties Vladislava Gutkovska Čenstohovas "Rakow" (2:3).

Kopumā astoņās spēlēs ar Šteinboru vārtos nopelnīta bilance 4-2-2 (vārti 14:12). Savainojuma laikā Šteinboru aizvietoja pagājušās sezonas pirmais numurs Damians Venglažs, ar kuru bija bilance 2-0-3 (vārti 7:12), bet 2020. gada pēdējā spēlē Šteinbors palika rezervē un iespēja tika dota 17 gadus vecajam Dzekoņskim, ar kuru vārtos tika nopelnīta tikai otrā sausā spēle sezonā – 1:0 pār Zabžes "Gornik". Bjalistokas klubs, kas ieņem septīto vietu un sezonu atsāks 30. janvārī pret Kristera Tobera Gdaņskas "Lechia", nu nopietni apsver Dzekoņska paaugstināšanu par komandas pirmo numuru. Ja tas notiks, "Jagiellonia" negrasās likt šķēršļus Šteinbora pārejai uz citu klubu.

35 gadus vecais Šteinbors Polijā aizvada jau septīto sezonu, iepriekš bez "Arka" divus gadus pavadījis arī Zabžes "Gornik". Tāpat ārzemēs Šteinbors ir spēlējis Dienvidāfrikā un Kiprā. Latvijas izlasē viņam ir 16 spēles, no kurām četrās viņš izgāja uz maiņu. Latvijas žurnālistu balsojumā Šteinbors ir atzīts par 2019. un 2020. gada labāko futbolistu Latvijā. Par labāko 2019. gadā viņš tika iebalsots arī federācijas veiktajā aptaujā, bet 2020. gada laureāts vēl nav paziņots.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/KubaSeweryn/sta...


, 2021-01-06 16:24, pirms 3 gadiem
Galīgi jumts aizbraucis 😂
, 2021-01-06 17:15, pirms 3 gadiem
Būs tāpat kā Chelsikiem, ielika to Azakāviņtur vārtos. Kādu laiku paspīdēja, bet pēc tam jau lietas izlīdzinās un pieredzes trūkums liek par sevi manīt.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.