Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Gorkšam pārbaudes spēle, Šteinboram, Krjauklim, Čekulajevam uzvaras

Gorkšam pārbaudes spēle, Šteinboram, Krjauklim, Čekulajevam uzvaras
Kaspars Gorkšs (pa kreisi)
Foto: AFP/Scanpix

Nedēļas sākumā vairākas spēles aizvadījuši mūsu futbola leģionāri. Kaspars Gorkšs bija kapteinis sava "Reading" spēlē ar "Stevenage", savukārt uzvaras guvušas komandas, kuras pārstāv Pāvels Šteinbors, Ritus Krjauklis, Oskars Kļava un Aleksandrs Čekulajevs.

Kaspara Gorkša "Reading" otrdien aizvadīja pārbaudes spēli ar "League One" (pēc spēka 3. līga) komandu "Stevenage" un zaudēja ar 0:2. Redinga, protams, nespēlēja spēcīgākajā komandā, taču no pirmās komandas spēlēja ne tikai Gorkšs, bet arī Pāvels Pogrebņaks, Alekss Pīrss, Garats Maklīrijs un citi. Pirmos vārtus "Stevenage" guva ar lielu rikošeta palīdzību, bet otros no neliela attāluma. Gorkšs šai mačā bija komandas kapteinis.

Jau ziņojām, ka Oskara Kļavas pārstāvētās AZAL komandas spēle pret "Khazar" svētdien tika pārtraukta 54. minūtē pie 1:1 miglas dēļ. Vakar šis mačs tika pabeigts, un AZAL uzvarēja ar 2:1, izšķirošos vārtus iesitot 80. minūtē. Kļava nāca uz maiņu jau kompensācijas laikā.

Pirmdien Polijas Ekstaklases spēlē Arta Lazdiņa "Piast" cīņā ar Varšavas "Polonia" uz bijušā skontieša Vladimira Dvališvili sitienu atbildēja ar izrautu neizšķirtu 87. minūtē - 1:1. Lazdiņš "Piast" rindās līdz šim aizvadīja deviņas spēles pēc kārtas (astoņas no tām - Ekstraklasē), taču pēc iepriekšējā kārtā piedzīvotās sagrāves ar 0:4 šoreiz pirmo reizi tā arī palika rezervē.

DĀR čempionātā otrdien Pāvela Šteinbora un Ritus Krjaukļa "Golden Arrows" pēc ilga pārtraukuma izcīnījusi uzvaru - 2:0 mājās pret "Moroka Swallows". Mača 59. minūtē pie 1:0 mūsējo komanda nonāca vairākumā un pēdējā minūtē prata gūt otros vārtus, uzvarot ar sausu rezultātu. Šteinbors sargāja savus vārtus, un pilna spēle arī Krjauklim. Šteinbors pāris reizes glāba komandu, bet malējais aizsargs Krjauklis reizi apdraudēja pretinieku vārtus. Pēc šīs uzvaras "Arrows" pacēlusies uz 12. vietu 16 komandu itin blīvajā tabulā.

Pilnu spēli otrdien aizvadījis Aleksandrs Čekulajevs, kura "Lombard Papa" Ungārijas Līgas kausa grupu turnīrā ar 2:1 pārspēja Artjoma Rudņeva bijušo komandu ZTE. Čekulajeva komanda ir tuvu, lai izkļūtu no grupas un tiktu 1/4 finālā.

Čekulajevs līdz šim Ungārijas čempionātā četrreiz nācis uz maiņu, Ungārijas kausa izcīņā izgāja pamatsastāvā, nospēlēja 57 minūtes, bet komanda izstājās jau pēc pirmās cīņas, savukārt Līgas kausa izcīņā Čekulajeva kontā četri mači, no tiem trīs pamatsastāvā. Gūt vārtus kopā 347 minūtēs Čekulajevam pagaidām nav izdevies.


, 2012-12-05 11:29, pirms 11 gadiem
Izskatas, ka treneris velas lai Gorkss atgust ticibu sev,ieliekot pa C spele pret salaatiem, cerams nostradaas.
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.
Lodzas "Widzew" komanda un līdzjutēji Sliēzijas stadionā Hožuvā. Foto: Marcin Bryja/Widzew Łódź
1

Cigaņiks atgriežas laukumā Ekstraklasē, "Widzew" uzvar 50 tūkstošu klātbūtnē

Polijas futbola Ekstraklasē pēc vienas kārtas izlaišanas spēlēja Latvijas valstsvienības malējais aizsargs Andrejs Cigaņiks, kurš Lodzas "Widzew" komandai nedaudz vairāk nekā 50 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē palīdzēja Silēzijas stadionā pieveikt Hožuvas "Ruch".