Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikauniekam neizšķirts Norvēģijā, Uldriķim zaudējums pret Šveices līderiem

Rolands Eliņš

Ikauniekam neizšķirts Norvēģijā, Uldriķim zaudējums pret Šveices līderiem
Roberts Uldriķis ar bumbu. Foto: Imago/Scanpix

Vairāki Latvijas izlases futbolisti šodien aizvadījuši spēles savos klubos Eiropas augstākajās līgās.

Šveices Superlīgā tikās divas Latvijas spēlētāju pārstāvētās komandas. „St. Gallen”, turnīra līdervienība, bez īrē esošā Daniela Ontužāna pieteikumā uzņēma „Sion” ar Robertu Uldriķi. Uldriķis devās sākumsastāvā, taču viņa komanda nokļuva 0:2 iedzinējos jau līdz 19. minūtei. „Sion” vienus vārtus atguva pavisam drīz, taču atspēlēties vēlāk neizdevās.

„Sion” līdz ar to saglabā priekšpēdējo vietu līgā, par punktu atpaliekot no astotās vietas, kas ļautu izvairīties no pārspēlēm. „St. Gallen” tikmēr joprojām ir divu punktu pārsvars pār tuvāko sekotāju „Young Boys”.

Divu Latvijas spēlētāju komandas satikās arī Ukrainas čempionātā. Kaspars Dubra devās „Oleksandriya” sākumsastāvā un nospēlēja visu maču, kamēr Andrejs Cigaņiks palika „Zorya” rezervē. Abas komandas cīnījās neizšķirti 2:2.

Abas minētās komandas spēlē Ukrainas čempionāta uzvarētāju grupā, kur „Oleksandriya” ieņem stabilu piekto vietu, kamēr „Zorya” ir ceturtā un šodien neizmantoja iespēju pakāpties uz otro vietu, kas ir tikai punktu priekšā.

Savukārt Norvēģijā uz maiņu 76. minūtē „Stromgodset” sastāvā devās Jānis Ikaunieks. Viņa komanda tobrīd atradās iedzinējos 1:2 pret „Kristiansund”, taču uzreiz pēc Ikaunieka pieslēgšanās uzbrukumam izdevās panākt neizšķirtu 2:2. Ikaunieka komandai sešās spēlēs šosezon izdevies savākt deviņus punktus un tā ieņem sesto vietu turnīrā.