Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

BATE līdzjutēji par labāko nosauc Dubru

Krišs Upenieks

BATE līdzjutēji par labāko nosauc Dubru
Kaspars Dubra
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Baltkrievijas futbola čempionāta līdervienība BATE 2. jūlijā izspēlēja 1:1 neizšķirtu ar debitanti ''Gorodeja''. Pēc neveiksmīgās spēles BATE līdzjutēji balsojumā par labāko spēlētāju nosauca latvieti Kasparu Dubru.

Līdz sestdienas mačam BATE 13 čempionāta spēlēs bija izcīnījusi desmit uzvaras, reizi spēlējusi neizšķirti un piedzīvojusi divus zaudējumus. Mačā viesos pret ''Gorodeja'' Latvijas izlases aizsargs Dubra 59. minūtē BATE izvirzīja vadībā (1:0), bet mājinieki ātri atspēlējās un ar neizšķirtu rezultātu spēle arī noslēdzās.

Ļoti blīvajā Baltkrievijas čempionāta turnīra tabulā ''Gorodeja'' ar 22 punktiem 15 spēlēs šobrīd iekārtojusies augstajā sestajā vietā 16 komandu konkurencē, bet BATE sestdienas rezultāts vienalga uzskatāms par neveiksmi, tādējādi augstu novērtējumu no līdzjutējiem futbolisti nevarēja sagaidīt.

Lai nu kā, par labāko futbolistu spēlē pret ''Gorodeja'' tika atzīts Dubra, kurš no līdzjutējiem saņēma novērtējumu 5,9 (10 maksimālais). Igaunis Arturs Piks saņēma 5,6 balles, bet Igoram Stasevičam ar 5,2 trešais augstākais novērtējums.

Ar 14 spēlēs iekrātiem 32 punktiem BATE joprojām ir pārliecinoša čempionāta līdere. Soļigorskas ''Shakhtyor'' iekrājusi 27 punktus, bet aizvadījusi par vienu spēli vairāk.

Kaspara Dubras vārtu guvums (video no 2:34)

Izmantotie resursi:
Новости клуба » Инфоцентр » Официальный сайт » ...

     [+] [-]

, 2016-07-05 11:25, pirms 8 gadiem
Līmenis ir labs. Jāiet beidzot uz pieklājīgu līgu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja