Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Ošs

Zjuzins ar "Baltika" pagarina līgumu uz divām sezonām

Zjuzins ar "Baltika" pagarina līgumu uz divām sezonām
Artūrs Zjuzins
Foto: www.fc-baltika.ru

Latvijas futbolists Artūrs Zjuzins pagarinājis līgumu uz diviem gadiem ar Krievijas 1. divīzijas vienību Kaļiņingradas "Baltika". To "Sporta Avīzei+" apstiprināja pats sportists.

Artūrs Zjuzins divas pēdējās sezonas pārstāvējis Kaļiņingradas "Baltika" vienību, palīdzot tai 2011./2012. gada sezonā saglabāt vietu 1. divīzijā, bet šosezon ieņemt 5. vietu, par diviem punktiem zaudējot "SKA-Energia" cīņā par 4. vietu un tiesībām piedalīties pārspēlēs par iekļūšanu Krievijas Premjerlīgā. Artūrs šajā sezonā spēlēja 25 mačos (no 32), guva vienus vārtus, izdarīja sešas rezultatīvas piespēles un nopelnīja četras dzeltenās kartītes.

21 gadu vecais pussargs vēl savā karjerā spēlējis Ventspils "Tranzītā" un FK "Ventspils", iegūstot 2010. gada Virslīgas sezonas labākā jaunā spēlētāja titulu, kā arī Slovākijas futbola klubā "Žilina". Latvijas izlases sastāvā Artūrs aizvadījis septiņas spēles.

Izmantotie resursi:
Sporta Avīze +


, 2013-06-05 12:11, pirms 11 gadiem
Baltika pirmssezonas nometni aizvadīs Liepājā Trīs Latvijas futbolistu pārstāvētā Krievijas...
, 2013-06-05 12:55, pirms 11 gadiem
Ar atteikumu Starkovam sabojāja karjeru izlasē..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-05 13:23, pirms 11 gadiem
Kas tur bija SA+ par viņa atteikumu? Negribas pirkt dēļ pāris rindiņām
, 2013-06-09 22:48, pirms 11 gadiem
Zjuzina laiks izlasē nav beidzies. Nav ko pārspīlēt. Tikai 21 gadu vecs un viss vēl ir priekšā. Šogad nedaudz pietrūka, lai aizsniegtos līdz Premjerlīgai, cerams, ka tas izdosies nākamsezon. Domāju, ka Zjuzins ir viens no perspektīvākajiem jaunajiem latviešu pussargiem, tāpēc jebkurš treneris, kurš viena atteikuma dēļ aizbloķētu tam durvis uz izlasi, būtu pilnīgi neaptēsts. Vienkārši šobrīd skaitliski pussargu izlasei pietiek. Vai visi ir pietiekami kvalitatīvi un kvalitatīvāki par Zjuzinu - tas jau ir cits jautājums...
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.