Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovam vārti, Gorkšam uzvara mazākumā, Cauņas CSKA piekāpjas "Zenit"

Lukjanovam vārti, Gorkšam uzvara mazākumā, Cauņas CSKA piekāpjas "Zenit"
Ivans Lukjanovs (pa kreisi)
Foto: "Volgar"

Latvijas futbola uzbrucējs Ivans Lukjanovs šodien guva vārtus Krievijas pēc spēka otrās līgas spēlē, palīdzot Astrahaņas "Volgar" ar 3:2 uzvarēt Krasnojarskas "Enisey".

Ivans Lukjanovs guva vārtus jau spēles trešajā minūtē, tobrīd atklājot rezultātu. Turpinājumā "Volgar" un "Enisey" futbolisti iesita pa diviem vārtiem, un Astrahaņas komanda izbraukumā svinēja uzvaru ar 3:2.

"Volgar" uzbrucējs Lukjanovs pavadīja laukumā visu spēli. "Enisey" sastāvā uz maiņu nāca pussargs Oļegs Laizāns, kurš spēlēja visu otro puslaiku. Lukjanovs šosezon ir piedalījies 19 spēlēs un guvis četrus vārtus, tikmēr Laizānam ir 15 mači un vieni vārti.

Citā spēlē Kaļiņingradas "Baltika" izbraukumā cīnījās neizšķirti (1:1) ar Vladivostokas "Luch-Energiya". "Baltika" vārtsargs Aleksandrs Koliņko netika pieteikts spēlei, bet pussargs Artūrs Zjuzins spēlēja visu pirmo puslaiku un nopelnīja dzelteno kartīti. Zjuzinam 21 spēlē ir trīs vārti, bet Koliņko ir piedalījies astoņos mačos un ielaidis septiņus vārtus. Savukārt "Saratov" rezervē palika Vladislavs Gabovs, bet viņa komanda ar 0:2 piekāpās "Sibir'.

"Volgar" ar 39 punktiem 26 spēlēs ieņem sesto vietu līgā. "Enisey" ir 31 punkts 26 mačos un 11. vieta, savukārt "Baltika" ar 28 punktiem ir divas vietas zemāk, bet "Saratov" - 14. vietā. Krievijas pēc spēka otrajā līgā spēlē 18 komandas.

Krievijas Premjerlīgā Maskavas CSKA pieteikumā joprojām nebija Aleksandra Cauņas, bet komanda ar 1:2 ļoti svarīgā mačā piekāpās Sanktpēterburgas "Zenit". Abus vārtus "Zenit" rindās guva brazīlietis Halks, un kopvērtējumā tā apsteidz CSKA jau par astoņiem punktiem, turklāt trešajā vietā esošā "Krasnodar" atpaliek vien par diviem punktiem no CSKA, kura līdz ar šodienas spēli vēl vairāk samazinājusi savas cerības uz čempionu titulu.

Grieķijas Superlīgā "Ergotelis" sastāvā visas 90 minūtes laukumā pavadīja Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, palīdzot uzvarēt "Panthrakikos" ar 2:1. Vēl 84. minūtē rezultāts bija 1:1, turklāt "Ergotelis" palika mazākumā, taču burtiski mirkli pēc sarkanās kartītes parādīšanās tika izrauta uzvara. "Ergotelis" gan joprojām ir 16. vietā līgā un atpaliek par sešiem punktiem no 14. vietas, kas varēs būt droša par palikšanu augstākajā līgā.

Izmantotie resursi:
Футбольная национальная лига

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-04-05 21:31, pirms 9 gadiem
Koļinko un Zjuzinam foršs izbraukums - no Kēnigsbergas līdz Vladivostokai..

  +2 [+] [-]

, 2015-04-05 21:56, pirms 9 gadiem
izskatās Gorkšs būs izvilcis Ergolteli no izkrišanas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja