Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors sesto reizi sezonā iekļauts Ekstraklases kārtas simboliskajā izlasē

Agris Suveizda

Šteinbors sesto reizi sezonā iekļauts Ekstraklases kārtas simboliskajā izlasē
Pāvels Šteinbors. Foto: arka.gdynia.pl

Polijas Ekstraklase pēc 25. spēļu kārtas publicējusi līgas simbolisko vienpadsmitnieku. Tajā iekļuvis arī Latvijas izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors.

Simboliskajā izlasē Pāvels Šteinbors bija vienīgais, kura pārstāvētā komanda šajā kārtā neizcīnīja uzvaru. Gdiņas "Arka" izbraukumā ar 0:1 atzina pašreizējās čempiones Gļivices "Piast" pārākumu, bet mājinieku pārsvars sitienos bija 19:8 (mērķī 8:2). "Arka" kopš sezonas atsākšanās piecās spēlēs ir ieguvusi četrus punktus un ar 25 punktiem 25 mačos noslīdējusi uz trešo vienu no beigām.

Simboliskajā izlasē tika iekļauts arī Šteinboru pārspējušais uzbrucējs Pjotrs Pažišeks, kurš bija viens no četriem poļiem. Vienpadsmitniekā lielākā pārstāvniecība – četri futbolisti - bija Poznaņas "Lech", kas savā laukumā ar 4:1 sakāva Zabžes "Gornik".

34 gadus vecais Šteinbors Ekstraklasē aizvada sesto sezonu. Pēc diviem gadiem Zabžē viņš vienu sezonu pavadīja Kipras "Nea Salamis", bet nu jau ceturto sezonu pēc kārtas pārstāv Gdiņas vienību. Parīt "Arka" uzņems Plockas "Wisla", bet nākamnedēļ viesosies pie Kristera Tobera jaunā kluba Gdaņskas "Lechia".