Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Rakels Kiprā debitē ar nospēlētu puslaiku un zaudējumu

Rakels Kiprā debitē ar nospēlētu puslaiku un zaudējumu
Deniss Rakels. Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas futbola izlases spēlētājs Deniss Rakels sestdien debitēja savas jaunās komandas "Paphos" rindās, Kipras čempionāta 15. kārtas spēlē viesos ar 0:1 atzīstot Limasolas AEL pārākumu.

Rakels novembrī kļuva par Latvijas Virslīgas čempionu "Riga FC" rindās, bet pēc tam pievienojās Kipras klubam "Paphos". Pirmo spēli 2019. gadā "Paphos" aizvadīja pirms trim dienām, spēlējot neizšķirti (1:1) pret AEK, bet Rakels komandas sastāvā šajā mačā nebija.

Šodien Deniss bija ierindā un varēja piedzīvot oficiālo debiju jaunā kluba rindās. Rakels spēli sāka uz rezervistu soliņa, taču uz otro puslaiku tika sūtīts laukumā un nospēlēja maču līdz galam. AEL vienīgos vārtus guva 85. minūtē, izcīnot savu 11. uzvaru 15 mačos. Limasolas vienība ar 34 punktiem ieņem pirmo pozīciju tabulā.

Tikmēr "Paphos" šī bija pirmā neveiksme pēc trīs neizšķirtiem un vienas uzvaras (vēl viena uzvara kausa izcīņā). Komanda ar 14 punktiem 15 spēlēs ieņem desmito pozīciju 12 komandu konkurencē. Priekšpēdējā pozīcijā esošo "Paralimni" komanda apsteidz vien par diviem punktiem, taču tai vēl viena spēle rezervē.

Nākamo cīņu "Paphos" aizvadīs 12. janvārī, savā laukumā uzņemot piektajā vietā esošo "Nea Salamis".


, 2019-01-05 22:28, pirms 5 gadiem
Zudusī paaudze
, 2019-01-05 22:40, pirms 5 gadiem
Nu i līmenis
, 2019-01-06 08:41, pirms 5 gadiem
Tie LV futbolisti ceļo kā tādi nabagi! 99% nespēs noturēties Kipras SUPERKLUBĀ un uz sezonas sākumu būs atpakaļ Latvijā!
, 2019-01-06 13:11, pirms 5 gadiem
Beidzot Kalašņikovs parakstījis to līgumu ar Narvas Trans. Kļūstot par pirmo latviešu treneri vēsturē, kas vadījis Narvas komandu. Jāparok dziļāk, bet šķiet, ka varētu būt pirmais, kas vispār vadījis kādu profesionālu futbola klubu Igaunijā
, 2019-01-06 18:11, pirms 5 gadiem
nes ko sportacentrs dara? guļ? vakar Kaspars Dubra pievienojās kazahu klubam Irtish
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.
Andrejs Cigaņiks. Foto: RTS Widzew Łódź
1

Latviešu duelis Polijas Ekstraklasē izpaliek – Cigaņikam muskuļa savainojums

Polijas futbola Ekstraklases 28. kārtā Alvja Jaunzema pārstāvētā Melecas "Stal" savā laukumā cīnījās 0:0 pret tiešo sāncensi Lodzas "Widzew", kuras pieteikumā savainojuma dēļ netika iekļauts Andrejs Cigaņiks.