Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors nespēlē, 2017. gada čempione un 2018. gada fināliste "Arka" izstājas no kausa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šteinbors nespēlē, 2017. gada čempione un 2018. gada fināliste "Arka" izstājas no kausa
Pāvels Šteinbors. Foto: arka.gdynia.pl

Polijas kausa astotdaļfināla mačos šovakar laukumā devās Pāvela Šteinbora un Igora Tarasova komandas, taču Latvijas izlases futbolisti nebija pieteikumā. Abas vienības piedzīvoja zaudējumus un izstājās no turnīra.

Gdiņas "Arka" savā laukumā ar 0:2 atzina "Jagiellonia" pārākumu, un komandas pamatvārtsargs Pāvels Šteinbors nebija iekļauts mača pieteikumā. Vēl 20 minūtes pirms beigām bija bezvārtu neizšķirts, bet sekoja noraidījums mājinieku rindās, un pretinieki to prata izmantot četru minūšu laikā, turpinājumā pārsvaru dubultojot.

Pagājušajā sezonā "Arka" sasniedza Polijas kausa finālu, kurā ar 1:2 piekāpās Varšavas "Legia", kas triumfēja arī Ekstraklasē. Savukārt 2017. gadā "Arka" kļuva par Polijas kausa ieguvēju, saņemot iespēju startēt UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā, kur tika piedzīvots zaudējums trešajā kārtā.

Nespēlēja arī Igors Tarasovs, bet Vroclavas "Slask" savā laukumā ar 0:1 piekāpās "Legnica" – komandai, kuras sākumsastāvā izgāja divi igauņi.