Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Greisons: "Nespēlējām labi"

Pēc vakar aizvadītās Anglijas futbola čempionāta spēles pret "Scunthorpe", kas noslēdzās neizšķirti 1:1, Kaspara Gorkša pārstāvētā "Blackpool" galvenais treneris Saimons Greisons atzina, ka komanda nav rādījusi labāko sniegumu.

"Katrs izcīnītais punkts šajā līmenī ir priekšrocība," sacīja Greisons. "Mēs nespēlējām tik labi, kā bijām to darījuši iepriekš, un rezultāts 1:1 ir godīgs spēles iznākums. Viņu noraidījums mums ļoti palīdzēja. Tas palīdzēja iegūt pārsvaru, un Maikls Flinns ar vārtu guvumu deva mums vēl vienu punktu turnīra tabulā."

"Scunthorpe" treneris Naidžels Askins uzsvēra palikšanu mazākumā: "Tas mainīja spēles gaitu. Tiesnesis pieņēma lēmumu, un mēs darījām, ko varējām, lai turētos, bet nesanāca, un viņi mūs salauza. Mēs neguvām gribēto uzvaru, un tas ir sāpīgi. Lai uzvarētu, laukumā jābūt 11 spēlētājiem, bet šis noraidījums mums atņēma visas iespējas."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com


, 2007-12-04 18:30, pirms 16 gadiem
Bet noraidījums ta bija pa ģēlu!!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-04 19:12, pirms 16 gadiem
"Scunthorpe" treneris Nigels Askins

Tad Nigels vai NaidželsVai nu tulko vai raksti angliski,nevis izdomā jaunus vārdus
, 2007-12-04 19:31, pirms 16 gadiem
"Scunthorpe" treneris Nigels Askins

Tad Nigels vai NaidželsVai nu tulko vai raksti angliski,nevis izdomā jaunus vārdus



nu atradi par ko piesieties
, 2007-12-04 20:10, pirms 16 gadiem
Vakar noskatījos 1.puslaiku-tik sūdīgu futbolu sen nebiju redzējis. Nezinu ,varbūt kas mainījās 2.ajā uz labo pusi (atmiņā Blackpool spēle izbraukumā pret Barnsley, kur viņi spēlēja labi).
, 2007-12-04 20:28, pirms 16 gadiem
taa ir, speele nebija baudaama, vinjiem noteikti jaapastiprinaas.... gorksha moments bija labs, liidz ar vaartu stabu
, 2007-12-04 20:40, pirms 16 gadiem
Šitā bija viena no sūdīgākajām Cocas spēlēm ko esmu redzējis. Abu komandu izpildījumā. Nekādas taktiskas gudrības jau tur nekad nevar redzēt, bet šoreiz pat skrien un sit īsti nesanāca. Izskatījās visi tādi saguruši. Labi Blackpool tomēr izvilka niču, lai gan beigās varēja arī otros iesist (pie 0:1 gan varēja pāris reizes arī ielaist).
, 2007-12-04 21:30, pirms 16 gadiem
Nospeleja neslikti!
Bet uz tablo 1-1,nu nav tas labakais rezultats!
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.