Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Rudņevam kārtējie vārti, Svārups uz Polijas pēc spēka 3.līgu

Rudņevam kārtējie vārti, Svārups uz Polijas pēc spēka 3.līgu
Artjoms Rudņevs (no kreisās)
Foto: HSV.de

Artjoms Rudņevs šodien guvis kārtējos vārtus pārbaudes spēlē. Kaspars Svārups pārcēlies uz Polijas pēc spēka 3.līgu. Savukārt pāris citi mūsējie aizvadījuši oficiālas spēles nacionālajos čempionātos.

Artjoms Rudņevs Vācijas Bundeslīgas komandas HSV sastāvā aizvadīja 1.puslaiku un guva komandas otros vārtus pret Turcijas Superlīgas komandu "Akhisar" - pēc pārtraukuma vārti netika gūti, un HSV svinēja 2:0 uzvaru. Zīmīgi, ka pirmos vārtus pēc Rafaela van der Vārta izpildītā standarta guva komandas jaunpienācējs, šveicietis Valons Behrami, kurš nupat piedalījās arī PK2014 finālturnīrā. Tikmēr Rudņevam deviņās pārbaudes spēlēs deviņi vārti - iespaidīga statistika, tiesa, arī šoreiz gūtie vārti Artjomam neprasīja milzu meistarības demonstrēšanu (skatīt video).

Līdz jaunās sezonas sākumam HSV paredzēta vēl viena pārbaudes spēle – 8.augustā pret Itālijas A Sērijas klubu Romas "Lazio". 18.augustā "Hamburg" Vācijas kausa izcīņā tiksies ar Kotbusas "Energie", bet Bundeslīgas 1.kārtā HSV 23. augustā viesosies Ķelnē.

Latvijas čempionvienībai "Ventspilij" piederošais 20 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Svārups uz īres tiesībām pārcēlies uz Polijas 2. līgas (jeb pēc spēka 3. līgas) klubu "Nadwiślan Góra", vēsta kluba oficiālā mājas lapa. Šī komanda turnīra 1.kārtā piedzīvoja zaudējumu ar 0:3, un Svārups šī brīža sastāvā būs pirmais leģionārs. Svārups šīs sezonas Virslīgā, kaut arī aizvadīja 15 spēles, tikai trīsreiz nāca sākumsastāvā un kopumā sev atvēlētajās 377 minūtēs guva trīs vārtus.

Lielisku spēli Krievijas Nacionālajā līgā aizvadījusi Oļega Laizāna Krasnojarskas "Enisey" - mājās ar 4:1 tika sagrauta Novosibirskas "Sibir". Laizāns vienreiz pie 2:1 neizmantoja labu izdevību gūt vārtus un nospēlēja visas 90 minūtes. "Enisey" bilance 2-0-3 un 11.pozīcija.

Lietuvas čempionātā Antona Jemeļina "Atlantas" savā laukumā ar 3:1 pārspēja "Banga". Mūsu aizsargam 90 minūtes, "Atlantas" ieņem 5.vietu 10 komandu konkurencē. Polijas Ekstraklases spēlē pirmo reizi netika pieteikts Daniils Turkovs, kura Belhatuvas GKS izbraukumā nospēlēja 1:1 ar Bidgoščas "Zawisza". Turkova komanda negaidīti ir viena no četrām līderēm ar bilanci 2-1-0.

Rudņeva vārti

Izmantotie resursi:
LKS Nadwiślan Góra | Oficjalny portal...


Slēpts komentārs: beidzot
Slēpts komentārs: beidzot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-04 21:58, pirms 10 gadiem
arī šoreiz gūtie vārti Artjomam neprasīja milzu meistarības demonstrēšanu (skatīt video).

Tikpat labi video varēja arī nelikt. :d

Kaut Rudņevam arī bundeslīgā kristu 1 "mēsliņš" katrā spēlē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-04 23:51, pirms 10 gadiem
beidzot rakstīja: Rudņevam kārtējais ''skaistais gols'' šajā gatavošanās laikā, bet viennozīmīgi galvenais ir gūt vārtus un to viņš dara. Veiksmi jaunajā sezonā!
Par skaistāku golu papildus punktus dot?
, 2014-08-05 08:08, pirms 10 gadiem
"...tiesa, arī šoreiz gūtie vārti Artjomam neprasīja milzu meistarības demonstrēšanu.."

Autors baigas golu eksperts, laikam tādus golus nevienu reizi vien pats iesitis lai varētu tā runāt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-05 14:42, pirms 10 gadiem
Rudņevam sagatavošanās posms šobrīd lielisks un šoreiz gols jau ne pret amatieriem, bet visai solīdu pretinieku. Tā turēt un vieta pamatsastāvā būs garantēta, sezonai sākoties.

Par Svārupa transfēru jau bija zināms labu laiku atpakaļ un tas raisa nelielu izbrīnu. Kaspars sev atvēlētajā laikā ļoti labi darbojās FKV rindās, bet nu ir aizdots prom. Skaidrs, ka kā vienīgajam leģionāram komandā, viņam būtu jāspēlē pamatsastāvā, tomēr tas, manuprāt, ir daudz zemāks līmenis kā Virslīga. Jākļūst tur par komandas līderi un tad var mēģināt izsisties augstāk caur Poliju. Karļiks, Abdultaofiks, Muječi, Šeihs - it kā jau uzbrucēju pietiek šobrīd ventspilniekiem.
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".