Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Leģionāri: Rudņevs Ļubinā, Vaņins pret Šveices čempioni, Cauņa - Krievijas

Leģionāri: Rudņevs Ļubinā, Vaņins pret Šveices čempioni, Cauņa - Krievijas
Artjoms Rudņevs
Foto: www.lechpoznan.pl

Gaidāmajā nedēļas nogalē lielāko uzmanību no Latvijas leģionāriem acīmredzot izpelnīsies trio Artjoms Rudņevs, Andris Vaņins un Aleksandrs Cauņa. Viņu pārstāvēto komandu mači notiks attiecīgi Ļubinā, Bāzelē un Maskavā.

Artjoms Rudņevs jau Polijas čempionāta 1. kārtā lika par sevi runāt, izbraukuma mačā Lodzā pret Ekstraklases jaunpienācēju "LKS" gūstot "hattrick" un palīdzot savam "Lech" sagraut pretiniekus ar 5:0. Pēc šīs spēles tika atlaists "LKS" treneris, bet Rudņevs jau lūko pēc cita skalpa - šodien Poznaņas klubam vēl viena spēle izbraukumā, šoreiz pret Denisa Rakela Ļubinas "Zaglebie". Rakels, visticamāk, netiks pat pieteikumā. Jāatzīmē, ka "Zaglebie" savu 1. kārtas spēli tā arī nenospēlēja - tā tika pārcelta lietavu dēļ. Spēles sākums šodien - plkst.21:30.

Pirms tam, plkst.19:00, 2. kārtas cīņu uzsāks Jurija Žigajeva "Widzew", kas pēc 1. kārtas neizšķirta 1:1 pret čempioni "Wisla" šodien Zabžē spēlēs ar "Gornik". Žigajevs pret "Wisla" bija pieteikts, taču laukumā netika. Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana Gdaņskas "Lechia" pēc zaudējuma 1. kārtā sestdien mēģinās tikt pie pirmajiem punktiem, izbraukumā tiekoties ar Bjalistokas "Jagiellonia". Visbeidzot Alekseja Višņakova "Cracovia" savā laukumā uzņems pagājušās sezonas bronzas ieguvēju Varšavas "Legia".

Tiktāl par poļiem. Sestdien 4. kārtas spēli Šveices čempionātā aizvadīs Andra Vaņina "Sion", kas izbraukumā tiksies ar "Basel". Bāzeles komanda ir šī brīža Šveices čempione, kurai garantēta vieta šīs sezonas Čempionu līgas grupu turnīrā. Pirmajās trīs kārtās "Basel" nav zaudējusi ne reizi (1-2-0), tiesa, atpaliek par punktu no Vaņina 3. pozīcijā esošās "Sion", kuras kontā viens zāģis ir. Vēl viens pārbaudījums Vaņinam - šoreiz pret Šveices čempioni 38.5 tūkstošu ietilpīgajā "St. Jakob-Park" stadionā.

Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA ir Krievijas Premjerlīgas līdere, pēc 18 kārtām par pieciem punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju Sanktpēterburgas "Zenit". Šīs abas turnīra līderes sestdien tiksies savā starpā, tāpēc nav jāsaka priekšā, cik liela nozīme būs šim mačam, un cik liela ažiotāža tiks uzkurināta. Starp citu, "Zenit" ir šī brīža Krievijas čempione, tādējādi gan Vaņinam, gan Cauņam jāstājas pretī attiecīgi Šveices un Krievijas čempionēm - tiesa, ja Andris noteikti spēlēs, tad par Aleksandru to droši apgalvot nevar... Tāpat diez vai spēlēs Oskars Kļava, kura 4. pozīcijā esošā "Anzhi" sestdien uzņems Tomskas komandu.

Vēl jāatzīmē, ka šajā nedēļas nogalē sāksies jaunais Azerbaidžānas čempionāts. Aleksandra Starkova trenētā "Baku", kuru pārstāv arī jaunpienācēji Māris Verpakovskis un Deniss Ivanovs, svētdien viesos tiksies ar Pāvela Doroševa "Qabala". Cita Baku komanda "Inter" ar Ģirtu Karlsonu uzbrukuma smailē jau rīt (sestdien) uzņems "Turan". Savukārt Ritus Krjaukļa "AZAL" svētdien izbraukumā cīnīsies ar "Simurq" vienību, ar kuru kopā trenējas Andrejs Rubins (oficiāli pāreja no "Qarabag" vēl nav notikusi).


, 2011-08-05 13:06, pirms 13 gadiem
Gaidām nākamo hat-trick...
, 2011-08-05 13:44, pirms 13 gadiem
katru spēli hattrick negadās...
, 2011-08-05 15:11, pirms 13 gadiem
nu šoreiz jābūt pokeram
, 2011-08-05 15:12, pirms 13 gadiem
Kautkur rādīs Rudņeva spēli ???
, 2011-08-05 17:14, pirms 13 gadiem
bem320 rakstīja: Kautkur rādīs Rudņeva spēli ???
MyP2P.eu :: Polish Ekstraklasa - Zaglebie Lubin...
, 2011-08-05 17:39, pirms 13 gadiem
, 2011-08-05 18:18, pirms 13 gadiem
kāds var pateikt kur var sekot līdzi Rudņeva spēlei i--netāa
, 2011-08-05 18:41, pirms 13 gadiem
ThomYork rakstīja: Gaidām nākamo hat-trick...
nedoma ka vins katra spele gus hat-trik bet lai meigina vismaz kadus iesist
, 2011-08-05 19:31, pirms 13 gadiem
Loti labs raksts liels + autoram
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.