Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Cauņa pamatsastāvā, Ikauniekam piespēle, Vaņins īsā laikā ielaiž trīs vārtus

Cauņa pamatsastāvā, Ikauniekam piespēle, Vaņins īsā laikā ielaiž trīs vārtus
Aleksandrs Cauņa
Foto: pfc-cska.com

Krievijas vicečempione Maskavas CSKA aizvadīja otro pārbaudes spēli, gatavojoties jaunajai sezonai, un piedzīvoja vēl vienu zaudējumu. Šoreiz ar rezultātu 0:2 tika atzīts pēc spēka otrās līgas kluba "Tosno" pārākums. Aleksandrs Cauņa laukumā pavadīja pirmo puslaiku. Pārbaudes spēles mainīgām sekmēm aizvadījuši vēl divi Latvijas izlases futbolisti - Jānis Ikaunieks un Andris Vaņins.

Pirmajā pārbaudes spēlē 30. jūnijā Maskavas klubs piekāpās pēc spēka otrās līgas jaunpienācējai Voroņežas "Fakel" (0:1), kas šovasar medicīniskajās pārbaudēs konstatētā savainojuma dēļ neparakstīja līgumu ar Oļegu Laizānu.

Ja šajā mačā no CSKA pārbaudīja tuvākās rezerves un uz kopējā fona ar spēļu praksi iepriekšējā sezonā izcēlās vienīgi Kirils Nababkina, tad pret "Tosno" šorīt laukumā tika sūtīts jūtami spēcīgāks sākumsastāvs (taču vēl ne pats labākais). Jau pieminētajam Nababkinam klāt nāca arī tādi spēlētāji kā Ahmeds Musa, Romāns Jerjomenko, Pontuss Vērnblūms, Bibrass Natho un citi.

Neskatoties uz spēcīgāku sastāvu, CSKA pirmo puslaiku tik un tā zaudēja – 0:1. Pēc tā tika veiktas divas maiņas, un viens no futbolistiem, kuram spēle bija beigusies, bija arī Aleksandrs Cauņa, kuram iepriekšējā spēlē tika atvēlētas 59 minūtes. Otrajā puslaikā CSKA ielaida vēl vienus vārtus un zaudēja ar 0:2.

Nākamo pārbaudes spēli CSKA aizvadīs 8. jūlijā, kad tiksies ar pēc spēka trešās līgas vienību "Khimki". Krievijas Premjerlīgas sezonu CSKA sāks 18. jūlijā, kad uzņems Kazaņas "Rubin". Pagājušajā sezonā Cauņa ilgstoši mocījās ar veselības problēmām un Krievijas čempionātā piedalījās tikai piecos mačos, visos ejot uz maiņu.

Neveiksmi piedzīvoja arī Eduards Višņakovs un Hožuvas "Ruch", kas ar 0:1 piekāpās Polijas pēc spēka otrās līgas jaunpienācējai Katovices "Rozwoj". Vienīgos vārtus "Ruch" ielaida pirmajā puslaikā, bet Višņakovs laukumā pavadīja otrās 45 minūtes. "Ruch" zaudēja arī abās pirmajās pārbaudes spēlēs – Čehijas pēc spēka otrās līgas pārstāvei "Opava" (0:2) un Polijas Ekstraklases jaunpienācējai "Termalica" (1:2). Višņakovs šajās cīņās aizvadīja attiecīgi pirmo un otro puslaiku. "Ruch" jauno sezonu sāks 18. jūlijā, kad uzņems Lenčnas "Gornik".

Pagalam neveiksmīga pārbaudes spēles Andrim Vaņinam un viņa pārstāvētajai ''Sion''. Pēc pirmā puslaika latvieša komanda bija vadībā ar 2:0, bet otrajā puslaikā 73. minūtē vēl pie šāda rezultātā vārtos stājās Latvijas izlases vārtsargs un īsā laikā pamanījās ielaist trīs vārtus, kā rezultātā noslēgumā komandai zaudējums pret ''Lausanne'' ar 2:3.

Ar rezultatīvu piespēli, gatavojoties pēc spēka otrajai Francijas līgai, izcēlies pussargs Jānis Ikaunieks. Pēc viņa izpildītā stūra sitiena pirmajā puslaikā vārtus guva Huans Falkons, bet noslēgumā komanda pārbaudes spēlē 3:2 uzvarēja ''AJ Auxerre'' komandu.

Izmantotie resursi:
http://pfc-cska.com/matches/spisok-matchej/*10121/
W Wilamowicach górą Rozwój - Aktualności -...
Lausanne-Sport - 1čre équipe - 04 July 2015 -...
https://twitter.com/FCMetz_officiel


, 2015-07-04 14:59, pirms 9 gadiem
Jāsaņemas, kaut vai spēlējot ar tālāko rezervi, ir jāuzvar otrās līgas klubs.
, 2015-07-04 15:07, pirms 9 gadiem
Flashscore šodien laikam joku diena.
Saskaņā ar Flashscore live result, abus vārtus Tosno labā pret CSKA guvis jelgavnieku galvenais treneris Vitālijs Astafjevs. (:
Patiesais vārtu guvējs: Maxim Astafjev
, 2015-07-04 21:38, pirms 9 gadiem
ok, ok, noriets
, 2015-07-04 22:20, pirms 9 gadiem
CSKA izdomāja bišku nopelnīt pirms sezonas! 2 spēles pēc kārtas zaudēt bomžiem, hmm kaut kas nav tīrs! Un kofs arī labs bija uz pretiniekiem!
, 2015-07-04 22:30, pirms 9 gadiem
NONAME100 rakstīja: CSKA izdomāja bišku nopelnīt pirms sezonas! 2 spēles pēc kārtas zaudēt bomžiem, hmm kaut kas nav tīrs! Un kofs arī labs bija uz pretiniekiem!
,,, a cik Vaņins nopelnīja, viedais?
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".