Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Veiliņš

Video: Gints Freimanis atvaļinājumā pievērsies lauku darbiem

jelgavasvestnesis.lv rubrikā «Hercoga bura» saruna ar nu jau bijušo FK «Jelgava» futbolistu Gintu Freimani, kurš aizvadīto sezonu pavadīja Greisvaldes klubā Vācijā. Sarunā Gints dalās iespaidos par Vācijas futbola saimniecību, savas karjeras attīstību kā arī meklē iemeslus, kādēļ FK «Jelgava» šobrīd neveicas tik labi kā iepriekš.

, 2012-07-04 21:37, pirms 12 gadiem
Forša intervija, turies simpatjaga
, 2012-07-04 22:06, pirms 12 gadiem
Komentārs par šī brīža situāciju virslīgā no Ginta diezgan pareizs manuprāt.Nu bet Vācijas 6vai5 līga tomēr nenopietni.Tāds plezīrs vien ir
, 2012-07-04 22:30, pirms 12 gadiem
labs, veixmi!
, 2012-07-04 23:17, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Komentārs par šī brīža situāciju virslīgā no Ginta diezgan pareizs manuprāt.Nu bet Vācijas 6vai5 līga tomēr nenopietni.Tāds plezīrs vien ir
Nu pa pleziru tu,protams,parspile.Veiksmi Gintam,labs speletajs kas cinas laukuma par katru centimetru un pareizi darija ka aizbrauca uz Vaciju,protams daudziem liekas kas tas ir Vacijas 5 liga vai Italijas D liga,bet aizbrauciet un paskataties ka komandas tur spele un cik lidzjuteju nak uz spelem,pie mums joprojam speletajiem pasiem jamazga formas,kur tas redzets!
, 2012-07-04 23:57, pirms 12 gadiem
Vecais, labais džimis,ar saviem prikoliem, rēcīgo bazaru u.c lietām

un, protams veci, soli pa solim un sasniegsi iecerēto, lai tev toč izdodas paspīdēt vēl tā pa riktīgo...
2.bundeslīgu pēc iespējas ātrāk tev, un tas būs vnk pzdc- pa smuko jau
Turiesssssssssssssssssss!!!
, 2012-07-04 23:58, pirms 12 gadiem
FC Pommern Greifswald nospēlēja 14 spēles un guva 7 vārtus (pēdējā spēlē viņam hat-trick)

Avots Фрейманис, Гинтс — Википедия
, 2012-07-05 14:15, pirms 12 gadiem
Cepuri nost, ka nepadevās un turpināja spēlēt futeni!
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.
Lodzas "Widzew" komanda un līdzjutēji Sliēzijas stadionā Hožuvā. Foto: Marcin Bryja/Widzew Łódź
1

Cigaņiks atgriežas laukumā Ekstraklasē, "Widzew" uzvar 50 tūkstošu klātbūtnē

Polijas futbola Ekstraklasē pēc vienas kārtas izlaišanas spēlēja Latvijas valstsvienības malējais aizsargs Andrejs Cigaņiks, kurš Lodzas "Widzew" komandai nedaudz vairāk nekā 50 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē palīdzēja Silēzijas stadionā pieveikt Hožuvas "Ruch".