Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasovam vārti uzvarā pār Kamešu un izredzes uz Polijas sudrabu

Rolands Eliņš

Tarasovam vārti uzvarā pār Kamešu un izredzes uz Polijas sudrabu
Igors Tarasovs
Foto: PAP / Jacek Bednarczyk

Latvijas izlases futbolists Igors Tarasovs vakar atklāja savu vārtu rēķinu Polijas Ekstraklasē, gūstot pirmos vārtus "Jagiellonia" mačā pret "Pogon".

Igors Tarasovs Bjalistokas komandu izvirzīja vadībā 22. minūtē, kad pēc centrējuma ar galvu raidīja bumbu vārtos. Šie viņam bija pirmie vārti Polijas Ekstraklasē, kurā viņš spēlē kopš sezonas vidus un aizvadījis 14 spēles.

Tarasovam bija laba iespēja gūt vārtus arī otrajā puslaikā, taču bumba lidoja garām vārtiem. Viņa komandai gan tāpat izdevās izcīnīt uzvaru 3:1. Tarasovs nospēlēja visas 90 minūtes, kamēr "Pogon" sākumsastāvā devās Vladimirs Kamešs, kurš spēles sākumā izcēlās ar aktīvu darbību uzbrukumā, vairākkārt nokļuva aizmugurē, taču jau 40. minūtē tika nomainīts, kad rezultāts bija kļuvis 0:2.

Savukārt Zabžes "Gornik" vārtos šoreiz nebija Pāvela Šteinbora - lai arī komanda izvirzījās vadībā pirmā, jau 30. minūtē Poznaņas "Lech" bija panākusi 4:1, un otrajā puslaikā nokārtoja arī graujošo 6:1.

Visas šīs spēles tika aizvadītas Čempionu grupā, kur noris cīņa par medaļām un Eirokausu ceļazīmēm. "Jagiellonia" jau nodrošinājusi bronzas medaļas un vietu Eiropas līgā, taču pirms pēdējās kārtas tikai par vienu punktu atpaliek no Varšavas "Legia". Savukārt Artjoma Rudņeva bijusī komanda "Lech" praktiski jau nodrošinājusi čempionu godu, ko "Legia" var atņemt tikai ar brīnuma palīdzību. Šteinbora "Gornik" un Kameša "Pogon" tikmēr ieņem attiecīgi septīto un astoto vietu.

Tarasova vārtu guvums

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...

  -1 [+] [-]

, 2015-06-04 09:47, pirms 9 gadiem
ļoti labi. patīk šis spēlētajs.