Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Dubra iekļūst Baltkrievijas kausa finālā, Ziļs un Solovjovs - Igaunijas

Dubra iekļūst Baltkrievijas kausa finālā, Ziļs un Solovjovs - Igaunijas
Kaspars Dubra
Foto: fcbate.by

Kaspars Dubra un Barisavas BATE otro sezonu pēc kārtas sasniedza Baltkrievijas kausa finālu, bet Igaunijas kausa finālā iekļuva Vitālija Ziļa un Aleksandra Solovjova Sillamē "Kalev".

Barisavas BATE savā laukumā cīnījās neizšķirti ar Novopolockas "Naftan" (0:0) un finālā iekļuva tikai vairāk izbraukumā gūto vārtu dēļ – viesos BATE divreiz bija vadībā un nospēlēja neizšķirti 2:2. Kaspars Dubra laukumā bija visas 90 minūtes.

Baltkrievijas kausa iepriekšējās kārtās BATE tika galā ar trešās līgas komandu Šklovas "Spartak" (1:2, 7:0), Mikaševiču "Granit" (5:0, 3:1) un "Slutsk" (1:0, 2:0). Finālā BATE tiksies ar Žodzinas "Torpedo-BelAZ", kas pārspēja "Minsk" – 1:1 mājās un 1:0 izbraukumā.

Tikmēr Igaunijas kausa finālā iekļuva Sillamē "Kalev", kas savā laukumā ar 2:0 pārspēja trešās līgas vienību "Viimsi". Vitālijs Ziļs laukumā bija visu maču, Aleksandrs Solovjovs spēlei netika pieteikts.

Iepriekš "Kalev" izslēdza sestās līgas komandu "Marjamaa" (6:1), "Paide" (4:3) un pagājušās sezonas medaļnieces "Levadia" (1:0) un "Nomme Kalju" (1:0), bet finālā spēlēs pret Igaunijas čempioni Tallinas "Flora", kas ar 2:0 pusfinālā apspēlēja Tartu "Tammeka".

Izmantotie resursi:
Eesti Jalgpalli Liit
Календарь » Сезон » Официальный сайт » ФК БАТЭ


Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.