Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Rakela vārti palīdz "Cracovia" uzvarēt, Uvarenko ielaiž četrus pret "Ludogorets"

Rakela vārti palīdz "Cracovia" uzvarēt, Uvarenko ielaiž četrus pret "Ludogorets"
Deniss Rakels
Foto: cracovia.pl

Polijas Ekstraklases čempionātā šodien ar vārtu guvumu „Cracovia” sastāvā izcēlās Latvijas izlases uzbrucējs Deniss Rakels, bet vārtsargs Maksims Uvarenko ielaida četrus vārtus Bulgārijas čempionāta mačā.

„Cracovia” futbolisti 26. spēļu kārtas mačā savā laukumā ar 3:2 pieveica Gdaņskas „Lechia” komandu, bet Deniss Rakels spēles 44. minūtē realizēja 11 metru soda sitienu, tobrīd izvirzot mājiniekus vadībā ar 2:1. Rakelam šie bija astotie vārti šosezon, kas padara viņu par komandas rezultatīvāko spēlētāju. „Cracovia” komandā ar precīziem sitieniem šodien izcēlās arī Marcins Budziņskis (21. minūte), kurš raidīja vārtos pēc Rakela sitiena vārtsarga atvairīto bumbu, un Pjotrs Polčaks (49.), bet „Lechia” labā vārtus guva Pjotrs Gželčaks (40.) un Stojans Vranješs (47.).

Polijas Ekstraklases kopvērtējumā „Cracovia” ar 31 punktu 26 mačos ir pakāpusies uz 11. vietu 16 komandu konkurencē, bet "Lechia" ar 35 punktiem ieņem septīto pozīciju.

Čehijas čempionātā Valērija Šabalas pārstāvētais "Jablonec" viesos ar 3:0 pieveica "Česke Budejovice" komandu, bet Šabala laukumā devās 75. minūtē, kad nomainīja otro vārtu autoru Ruslanu Mingazovu, kurš vēl pērn spēlēja Rīgas "Skonto". "Jablonec" ar 47 punktiem 22 mačos nostiprinājās trešajā vietā Čehijas čempionātā.

Savukārt Bulgārijas čempionātā sakāvi piedzīvoja Sofijas CSKA ar Maksimu Uvarenko vārtos, kas viesos ar 0:4 zaudēja šīs sezonas UEFA Čempionu līgas dalībniecei Razgradas "Ludogorets". CSKA ar 45 punktiem 24 mačos ieņem otro vietu Bulgārijas čempionātā, par sešiem punktiem atpaliekot no līdervienības "Ludogorets".

Zaudējumu Ungārijas čempionātā piedzīvoja Vadima Žuļeva pārstāvētais Pāpas "Lombard", kas viesos ar 0:3 atzina Budapeštas MTK pārākumu. Žuļevs nospēlēja visas 90 minūtes un nopelnīja dzelteno kartīti. Ar 18 punktiem 22 spēlēs "Lombard" ieņem 14. vietu 16 komandu konkurencē. 11. vietu ar 22 punktiem ieņem Nīreģhāzas "Spartacus", kas šovakar ar Denisu Ivanovu sastāvā ar 0:3 kapitulēja turnīra pastarītim Dunaūjvārošas "Pálhalma".

Igaunijas čempionātā Tallinas "Infonet" bez Vladislava Kozlova pieteikumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Tartu "Tammeka", bet Narvas "Trans" ar Vitāliju Ziļu sastāvā ar 0:1 piekāpās Tallinas "Flora". Čempionāta kopvērtējumā "Trans" ar pieciem punktiem ir piektajā vietā, bet "Infonet" ar trim punktiem ir astotie.

Vācijas bundeslīgā ārpus pieteikuma palika Artjoms Rudņevs, bet viņa pārstāvētais "Hamburger SV" izbraukumā ar 0:4 kapitulēja Leverkūzenes "Bayer 04". Hamburgas komanda ar 25 punktiem 27 mačos ieņem 16. vietu bundeslīgas kopvērtējumā, kas kā pēdējā ļaus saglabāt vietu bundeslīgā arī nākamsezon.

Baltkrievijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla atbildes spēlē šodien Kaspara Dubras pārstāvētā Borisovas BATE komanda viesos ar 2:1 uzvarēja Grodņas „Neman”, divu maču summā gūstot panākumu ar 3:1 un sasniedzot pusfinālu. Dubra bija BATE komandas pieteikumā, taču laukumā nedevās.

Izmantotie resursi:
ekstraklasa.net
pressball.by
bundesliga.de
int.soccerway.com


, 2015-04-04 16:17, pirms 9 gadiem
puika arī izlasē labi spēlēja. Klusām un nemanot kļuvis par mūsu labāko uzbrucēju
, 2015-04-04 16:28, pirms 9 gadiem
bembists rakstīja: puika arī izlasē labi spēlēja. Klusām un nemanot kļuvis par mūsu labāko uzbrucēju
Pilnīgi piekrītu, pret CZE bija tik tuvu golam
, 2015-04-04 16:29, pirms 9 gadiem
Pēc spēlēm klubā un izlasē domas par viņu ir mainijušās, un protams uz to labo pusi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-04-04 16:59, pirms 9 gadiem
Rakels tomer saak izmantot potencialu, kas jau likaas zaudets pirms kaada gada
, 2015-04-04 17:24, pirms 9 gadiem
Ļoti patīkami, ka čalis tomēr saprata prioritates dzīvē un, lūk, rezultāti. Malacis. Tiesam jau skita ka sis kadrs lv futbolam ir zudis.
, 2015-04-04 20:13, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Rakels tomer saak izmantot potencialu, kas jau likaas zaudets pirms kaada gada
puisis vienkārši izbaudīja jaunību, tāpat uz Bayern vai Real viņš nepretendēja
, 2015-04-04 21:05, pirms 9 gadiem
pleesonja rakstīja: puisis vienkārši izbaudīja jaunību, tāpat uz Bayern vai Real viņš nepretendēja
Nebūtu izbaudījis jaunību, varbūt spēlētu jau Bundeslīgā nevis Polijā.
, 2015-04-05 06:04, pirms 9 gadiem
Jānis Freimanis @JanisFreimanis2 2015-04-04 22:04Uzraksti autoram

Es arī ņēmu un UZRAKSTĪJU .......autoram ......

""""Rakela vārti palīdz""""""" "Cravocia" """""""uzvarēt, Uvarenko ielaiž četrus pret "Ludogorets"
Jānis Freimanis @JanisFreimanis2 2015-04-04 22:04Uzraksti autoram

"""""""„Cracovia” """""""""futbolisti 26. spēļu kārtas mačā savā laukumā ar 3:2 pieveica Gdaņskas „Lechia” komandu,.................

Izrādās ka Jānis Freimanis vienreiz SEVI sauc par Jāni Feibmani , bet citā reize par Jani FEMANI.......

Un pierāda sporta centra LASĪTĀJIEM , ka viņš ļoti vāji orientējas FUTBOLĀ , Futbola klubu nosaukumos un galu galā ir ļoti vājš "žurnaļuga' ar 3.klašu izglītību , kurš PIRMS sava gara darba publicēšanas pat PATS NEPĀRLASA to, ko tad viņš ir uzskricelējis .......
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".