Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cigaņiks Ukrainas Premjerlīgā debitē ar brīdinājumu un uzvaru

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Cigaņiks Ukrainas Premjerlīgā debitē ar brīdinājumu un uzvaru
Andrejs Cigaņiks. Foto: LFF

Šodien savu pirmo maču Ukrainas Premjerlīgā aizvadīja latviešu futbolists Andrejs Cigaņiks, kurš laukumā bija visu spēli, palīdzot Luhanskas "Zarya" komandai Zaporižjā ar 2:0 pieveikt "Lviv".

22 gadus vecais Latvijas izlases uzbrucējs pie rezultāta 1:0 nopelnīja dzelteno kartīti. Jāatzīmē, ka "Zarya" vienība izcīnīja uzvaru par spīti diviem nerealizētiem 11 metru soda sitieniem. Krievijas teroristu okupētā Ukrainas reģiona komanda pēc 21 kārtas ar 43 punktiem pakāpusies uz otro pozīciju, atpaliekot 13 punktus no līderes Doņeckas "Shakhtar".

Citā Ukrainas čempionāta mačā "no zvana līdz zvanam" laukumā bija aizsargs Kaspars Dubra, sekmējot "Oleksandriya" graujošu panākumu ar 4:0 izbraukumā pār pastarīti Ļvivas "Karpaty". "Oleksandriya" ar 37 punktiem saglabā piekto pozīciju.

Polijas Ekstraklases 25. kārtā Latvijas izlases pamatvārtsargs Pāvels Šteinbors atvairīja deviņus no desmit pretinieku precīzajiem sitieniem, neglābjot Gdiņas "Arka" no minimāla zaudējuma ar 0:1 viesos pret valsts čempioni Glivices "Piast".

Savukārt 19 gadus vecais Kristers Tobers, spēlējot centra pussarga pozīcijā, Gdaņskas "Lechia" sastāvā aizvadīja pilnu maču pret Varšavas "Legia", Baltijas jūras ostas pilsētai piekāpjoties līderei ar 0:2. "Lechia" ar 37 punktiem saglabāja septīto, bet "Arka" ar 25 punktiem - 14. vietu 16 komandu konkurencē.

Visbeidzot Luksemburgas Nacionālās divīzijas 16. kārtas spēlē pie trešā panākuma pēdējās četrās cīņās tika Latvijas U21 izlases aizsarga Dāvja Sprūda Rosportas "Victoria", kas ar 2:1 pārspēja Ešas "Jeunesse", ar 18 punktiem pakāpjoties uz astoto pozīciju.

  +2 [+] [-]

, 2020-03-04 23:42, pirms 4 gadiem
Krievijas teritorijas okupētajā komandā ir pārstāvis no Latvijas?!?!
P.S. ... pēc uzvārda varbūt arī naf latvietis...
😎

  -1 [+] [-]

, 2020-03-05 07:57, pirms 4 gadiem
No autora puses diezgan spēcīgi vārdi, bet nezinu vai situācijai atbilstoši.
"Krievijas TERORISTU okupētā Ukrainas reģiona komanda"

     [+] [-]

, 2020-03-05 09:16, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Krievijas teritorijas okupētajā komandā ir pārstāvis no Latvijas?!?!
P.S. ... pēc uzvārda varbūt arī naf latvietis...
😎
Pēc uzvārda ukrainis, starp citu!