Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Gutkovskim neizšķirts pret Višņakova komandu, Reinholds turpina nezaudēt

Gutkovskim neizšķirts pret Višņakova komandu, Reinholds turpina nezaudēt
Vladislavs Gutkovskis spēlē pret "Ruch"
Foto: Norbert Barczyk / PressFocus

Dāvja Ikaunieka pārstāvētā "Vysočina" ar Latvijas uzbrucēju pamatsastāvā cieta zaudējumu Čehijas čempionāta spēlē, bet Vladislavs Gutkovskis Polijā palīdzēja "Termalica" tikt pie neizšķirta pret "Ruch", kuras rezervē palika Eduards Višņakovs. Savukārt 19 gadus vecais Reinis Reinholds Itālijas trešajā līgā palīdzēja pastarītei "Racing Roma" nezaudēt jau piekto maču pēc kārtas, spēlējot 1:1 pret turnīra tabulā daudz augstāk esošu komandu.

Polijā savstarpēju maču aizvadīja Vladislava Gutkovska "Termalica" un Eduarda Višņakova "Ruch" komandas. Gutkovskis devās sākumsastāvā un nospēlēja 90 minūtes, bet Višņakovs palika rezervē. Vārtus gūt gan neizdevās nevienai komandai, tiesa, "Termalica" 64. minūtē ieguva tiesības uz 11m soda sitienu, kas palika neizmantots. Bet "Arka" ar Pāvelu Šteinboru rezervē tika pie neizšķirta 1:1 Krakovā pret "Cracovia".

Jānis Ikaunieks nebija AEL pieteikumā Grieķijas čempionāta spēlē pret "Giannina", kurā viņa komanda spēlēja neizšķirti 1:1. Iegūtais punkts ļāvis Ikaunieka komanda vēl nedaudz tālāk atkāpties no izkrišanas zonas un pakāpties uz 12. vietu 16 komandu kopvērtējumā. Savukārt Dāvim Ikauniekam kopā ar "Vysočina" vienību zaudējums Čehijas čempionātā ar 0:1 pret "Teplica". Dāvis devās sākumsastāvā, bet tika nomainīts 65. minūtē. Viņa komanda Čehijas līgā ieņem 15. vietu un šobrīd atrodas izkrišanas zonā, neskatoties uz pēdējās četrās spēlēs gūtajām divām uzvarām.

Lietuvā sākusies A līgas jaunā sezona, un "Jonavas" rindās oficiāli debitējis Vitālijs Barinovs, kurš devās sākumsastāvā pret "Sūduvu" un nospēlēja visas 90 minūtes. Mačā neiztrūka dramatiski pavērsienu (abas komandas paspēja gūt vārtus kompensācijas laikā), bet tas noslēdzās ar neizšķirtu 3:3.

Itālijas pēc spēka trešajā līgā "Lega Pro" Reinis Reinholds atkal bija "Racing Roma" pamatsastāvā. Latviešu jaunais vārtsargs mačā pret kopvērtējuma ceturtajā vietā esošo "Arezzo" ielaida vienus vārtus un palīdzēja savai komandai izcīnīt vērtīgu neizšķirtu 1:1. "Racing Roma" joprojām ir līgas pastarīšu vidū un ieņem 19. vietu 20 komandu konkurencē. taču ar Reinholdu vārtos spējusi krietni uzlabot savu sniegumu un pēdējās piecās spēlēs savākusi 11 punktus, gandrīz tikpat, cik sezonas pirmajās 25 spēlēs kopā.

Anglijas "League Two" jeb spēka ceturtajā līgā Nauris Bulvītis nemaz nebija "Plymouth" spēles pieteikumā uzvarā 2:0 pār "Carlisle", bet "Championship" ietvaros Denisa Rakela pārstāvētā "Reading" ar 2:1 pieveica "Wanderers". Rakels turpina atgūties no traumas un pieteikumā nebija, bet "Reading" šī bija svarīga uzvara, kas palīdzēja saglabāt piekto vietu kopvērtējumā un labas izredzes uz pārspēlēm par vietu Premjerlīgā. Tāpat pieteikumā Austrijas "Mattersburg" spēlē nebija Vitālijs Maksimenko, kura komanda ar 1:0 pieveica "St. Polten".


, 2017-03-04 23:01, pirms 7 gadiem
Laikam aug jauns izlases vartsargs
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.