Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dāvis Ikaunieks izrauj neizšķirtu pret Maskavas "Dynamo", Vaņins ielaiž četrus Šveicē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dāvis Ikaunieks izrauj neizšķirtu pret Maskavas "Dynamo", Vaņins ielaiž četrus Šveicē
Dāvis Ikaunieks
Foto: ČTK/ Luboš Pavlíček

Šveices Superlīgas turnīru pagalam neveiksmīgi atsākusi Latvijas izlases pamatvārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā "Zürich", kas mājas spēlē ar 2:4 atzina pastarītes "Thun" pārākumu.

"Thun" jau līdz mača 11. minūtei bija spējusi Vaņina cietoksni atslēgt veselas divas reizes (2:0), kamēr 52. minūtē tas tika izdarīts trešoreiz, viesiem izvirzoties vadībā ar 3:0. "Zürich" gan spēja "pamosties", četru minūšu laikā samazinot deficītu uz rezultāta tablo līdz 2:3.

Tomēr tas no mājinieku puses bija arī viss, "Thun" neilgi pirms pamatlaika noslēguma gūstot savus ceturtos vārtus un nokārtojot savu septīto uzvaru šosezon - 4:2. Tikpat panākumu ir arī "Zürich", tomēr Latvijas izlases vārtsarga pārstāvētajai komandai ir par četriem punktiem vairāk, kas kopvērtējumā ļauj saglabāt trešo pozīciju.

Pārbaudes spēles

Ar vārtu guvumu Jihlavas "Vysočina" labā draudzības spēlē pret ambiciozo Maskavas "Dynamo" (1:1) izcēlies uzbrucējs Dāvis Ikaunieks, kurš 89. minūtē ar diviem sitiena mēģinājumiem Čehijas kluba labā izrāva 1:1 (video redzams no 3:12 minūtes).

Visbeidzot pārbaudes mačā Turcijā ar vārtu guvumu izcēlies arī 19 gadus vecais pussargs Vladislavs Soloveičiks, kurš uzstādīja cīņas galarezultātu Sanktpēterburgas "Zenit-2" uzvarā ar 3:1 pār Ungārijas klubu "Csákvári".

     [+] [-]

, 2018-02-05 14:36, pirms 6 gadiem
Vai Ikauniekam uz krekla nevajadzetu uzrakstit PSG?!