Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Čekulajevs apstiprina, ka Šabala un Rode pārstāvēs Čehijas klubus

Čekulajevs apstiprina, ka Šabala un Rode pārstāvēs Čehijas klubus
Valērijs Šabala
Foto: miedzlegnica.eu

Futbola aģents Aleksandrs Čekulajevs sarunā ar Sportacentrs.com apstiprinājis, ka latviešu futbolisti Renārs Rode un Valērijs Šabala tuvākajā laikā spēlēs Čehijas augstākās līgas klubos - attiecīgi "Sigma" un "Pribram".

Jau agrāk vēstījām par Renāra Rodes un Valērija Šabalas pievienošanos Čehijas augstākās līgas klubiem - attiecīgi "Sigma" un "Pribram". Abu futbolistu aģents Aleksandrs Čekulajevs apstiprinājis, ka šobrīd tur viņi arī paliks - personīgie līgumi ir parakstīti un arī ar Šabalas īpašnieci "Club Brugge" vienošanās panākta, atlikušas vien pēdējās formalitātes (dokumenti ir ceļā).

Atgādinām, ka Rode pēc atbrīvošanās no "Skonto" bija brīvais aģents, un viņš ar pirmspēdējā vietā esošo "Sigma" parakstījis līgumu uz 0.5+1 sezonu. Savukārt Šabala ar 9.pozīcijā esošo "Pribram" parakstījis līgumu uz īres tiesībām līdz šīs sezonas beigām.

Atgādinām, ka Čehijas augstākajā līgā jau spēlē Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, kura "Dukla" pēc čempionāta rudens daļas ierindojas 11.vietā. Čehijas čempionāts atsāksies aptuveni pēc nedēļas - 12.februārī.

Čehijas čempionāta tabula

VKlubsSP
1FC Viktoria Plzeň1638
2AC Sparta Praha1635
3FK Mladá Boleslav1629
4FC Slovan Liberec1629
5SK Slavia Praha1626
6FC Zlín1624
7FC Zbrojovka Brno1622
8FK Jablonec1620
91. FK Příbram1620
101. FC Slovácko1620
11FK Dukla Praha1619
12FK Teplice1618
13Bohemians Praha 19051616
14FC Vysočina Jihlava1616
15SK Sigma Olomouc1615
16FC Baník Ostrava164

, 2016-02-04 19:02, pirms 8 gadiem
Prieks par abiem. Čehijā ir labs līmenis, kurā nu būs iespēja sevi pierādīt. Rodem pirmais piegājiens čehu futbolā beidzās neveikmsīgi Teplices kluba vadības dēļ, Šabala Jablonec rindās sāka skaļi, bet pēc tam pieklusa. Abiem būs ko pierādīt un jācenšas kāpt karjerā. Arī cīņā par vietu izlasē būs lielāka konkurence, ja abi rādīs labu sniegumu.

Ja par Šabalas vietu nav lielu šaubu, tad Rodem jācenšas atgriezties kandidātos. Ja minam Tarasovu kā balsta pussargu, tad situācija ir sekojoša: Gorkšs - Dubra - Jagodinskis - Rode + vēl Ošs, kurš, pārcēlies uz Poliju, arī mēģinās ielauzties izlasē. Ļoti neslikta konkurence centra aizsargu pozīcijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".