Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Fertovam pirmie vārti "Korona" rindās, Rīgas "Daugavai" otrā uzvara

Fertovam pirmie vārti "Korona" rindās, Rīgas "Daugavai" otrā uzvara
Aleksandrs Fertovs tiek sveikts ar vārtu guvumu
Foto: korona-kielce.pl

Latvijas izlases futbolists Aleksandrs Fertovs ar vārtu guvumu palīdzēja viņa jaunajam klubam Kjelces "Korona" cīnīties neizšķirti ar Rumānijas "Iasi" (1:1).

Turcijā sezonas otrajai pusei turpina gatavoties Polijas Ekstraklases klubs Kjelces "Korona", kas spēlēja neizšķirti ar vienu no Rumānijas augstākās līgas pastarītēm "Iasi" (1:1). 18. minūtē poļus vadībā izvirzīja Aleksandrs Fertovs, kurš sita precīzi no soda laukuma vidus (1:0). Fertovs pēc pirmā puslaika tika nomainīts, bet "Korona" uzvaru izlaida piecas minūtes līdz otrā puslaika beigām. Atgādinām, ka Fertovs ar "Korona" parakstīja līgumu līdz sezonas beigām ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu.

Pārbaudes spēli aizvadīja arī Hožuvas "Ruch", kas izspēlēja bezvārtu neizšķirtu ar vienu no spēcīgākajiem Maķedonijas klubiem "Rabotnički" (0:0). Latvijas izlases uzbrucējs Eduards Višņakovs izgāja komandas pamatsastāvā un tika nomainīts 68. minūtē. Polijas Ekstraklases sezona atsāksies jau nākamnedēļ. "Korona", kas ar 21 punktu 19 mačos ieņem trešo vietu no beigām, 16. februārī uzņems Pāvela Šteinbora Zabžes "Gornik", savukārt priekšpēdējā vietā esošais "Ruch" 14. februārī uzņems Gļivices "Piast".

Jau šovakar debitēt jaunajā klubā varētu Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, kurš ir iekļauts 19 spēlētāju paplašinātajā pieteikumā šāvakara mačam pret "Panaitolikos". Hēraklejas "Ergotelis", ar kuru Gorkšs parakstīja pusotra gada līgumu, ar 18 punktiem 20 spēlēs Grieķijas Superlīgā ieņem tikai 16. vietu un atrodas izkrišanas zonā. "Panaitolikos" ar 35 punktiem 21 mačā ir piektajā pozīcijā. Pārbaudē Baltkrievijas klubā Grodņas "Neman" joprojām ir 24 gadus vecais pussargs Deniss Tarasovs, kurš iepriekšējā sezonā pārstāvēja "Mettu"/LU.

Turcijā turpina gatavoties arī LFF-A licenci nesaņēmusī Rīgas "Daugava", kas savā trešajā pārbaudes spēlē ar 2:0 pārspēja uzbeku "Bunyodkor". Pa vārtiem guva lietuviešu pussargi Mants Savens un Edgars Baranausks. Pirmajā pārbaudes spēlē rīdzinieki ar 0:1 zaudēja Rumānijas "Targu Mures", bet iepriekš ar 4:0 pārspēja Krievijas 1. līgas komandu "Luch-Energiya" (pa diviem vārtiem Savenam un Vitālijam Ziļam). Jau rīt "Daugava" tiksies ar Moldovas vicelīderi "Milsami".

Pirmo pārbaudes spēli Turcijā aizvadīja Jūrmalas "Spartaks", kas ar 0:3 zaudēja Gruzijas augstākās līgas pēdējās vietas īpašniecei "Zugdidi". Jūrmalnieku rindās spēlēja Pāvels Davidovs, Ingus Šlampe, Toms Mežs, Raivis Vītolnieks, Romans Bespalovs, Vivakva, Ēriks Tufors, Dmitrijs Grigorjevs un seši pārbaudāmie futbolisti. Dmitrijs Daņilovs, Ēriks Punculs un Elvis Stuglis vēl trenējās individuāli un parīt varētu palīdzēt nākamajā spēlē pret Kazahstānas 1. līgas komandu "Akzhayik".

Izmantotie resursi:
Korona Kielce S.A. Oficjalny Serwis Internetowy...
Ruch nadal niepokonany! - Aktualności -...
Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό -...
Обойма тренирующихся | Официальный сайт ФК «Неман»
Turpinam uzvaras gājienu (papildināts foto) -...
Pirmā spēle Turcijā - SPARTAKS


, 2015-02-04 10:29, pirms 9 gadiem
Vladivostokas komandai spēlēja dublieri un pārbaudāmie spēlētāji (vismaz tā viņi apgalvo savā mājas lapā).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.