Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Uldriķim kārtējā trenera maiņa: Anšo pamet "Sion" trenera krēslu

Uldriķim kārtējā trenera maiņa: Anšo pamet "Sion" trenera krēslu
Roberts Uldriķis ar bumbu. Foto: Imago/Scanpix

Latvijas izlases futbolista Roberta Uldriķa pārstāvētajā Šveices futbola kluba "Sion" vadībai atkal jāmeklē jauns treneris - pēc sestdien piedzīvotā zaudējuma no amata atkāpies līdzšinējais komandas vadītājs Stefans Anšo.

Vakar "Sion", Robertam Uldriķim paliekot rezervē, ar 0:3 viesos piekāpās "St. Gallen". Sionas komanda ar 17 punktiem 13 spēlēs ieņem piekto pozīciju desmit komandu konkurencē. No ceturtajā vietā esošās "Zurich", ko pārstāv Latvijas izlases ilggadējais vārtsargs Andris Vaņins, Siona atpaliek par punktu, bet no trijnieka - jau par astoņiem.

"Novēlu "Sion" visu labāko un ceru, ka šis lēmums pamodinās spēlētājus," lēmumu atstāt amatu skaidroja pats Anšo. "Gribu, lai profesionāli spēlētāji apzinātos iespēju aizstāvēt komandas krāsas un kārtīgi trenētos."

45 gadus vecais speciālists stājās pie "Sion" komandas stūres tikai maija beigās, bet pirms tam vadīja citu Šveices klubu "Xamax", ko pārstāv vēl viens Latvijas izlases spēlētājs Mārcis Ošs. Jauno sezonu "Sion" sāka teicami, izcīnot piecas uzvaras pirmajās septiņās spēlēs. Nākamajās sešās spēlēs piedzīvoti pieci zaudējumi un reizi spēlēts neizšķirti. Šveices kausā izcīnītas trīs uzvaras un nākamā gada martā jāaizvada ceturtdaļfināla cīņa.

Uldriķis uz Sionu pārcēlās pagājušā gada vasarā, pirmajā sezonā Šveices superlīgā aizvadot 21 spēli un gūstot četrus vārtus, bet šosezon latvietis devies laukumā desmit mačos un guvis vārtus divreiz. Kopš Uldriķa pievienošanās klubam bijuši jau trīs treneri - neviens ilgāk par astoņiem mēnešiem.

Izmantotie resursi:
FC Sion - Accueil


, 2019-11-03 14:08, pirms 4 gadiem
Anšo!!!
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".