Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jagodinskim pilna spēle Ukrainā, Šabala atgriežas laukumā

Agris Suveizda

Jagodinskim pilna spēle Ukrainā, Šabala atgriežas laukumā
Valērijs Šabala
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Astoto spēli pēc kārtas bez uzvaras palika Vitālija Jagodinska pārstāvētā Užhorodas "Hoverla", kas Ukrainas Premjerlīgā cīnījās neizšķirti ar "Volyn" (0:0). Tikmēr Valērijs Šabala pēc divu spēļu pārtraukuma izgāja uz maiņu Kipras futbola kluba "Anorthosis" uzvarā pār "Nea Salamis" (3:2).

Latvijas izlases centra aizsargs Vitālijs Jagodinskis astoto reizi šosezon izgāja pamatsastāvā Ukrainas Premjerlīgā, taču "Hoverla" pēc desmit kārtām joprojām ir bez uzvaras. Neizšķirts pret "Volyn" (0:0) bija piektais šosezon, un "Hoverla" ar pieciem punktiem 14 komandu konkurencē ieņem priekšpēdējo vietu, apsteidzot tikai Mariupoles "Illichivets" (trīs punkti).

Pēdējo un pagaidām arī vienīgo uzvaru "Hoverla" šosezon svinēja kausa izcīņā, pārspējot trešās līgas vienību Čerkasu "Dnipro" (2:1). Ieskaitot vēl divus neizšķirtus kausā pret Harkivas "Metalist" (2:2, 1:1 – zaudējums mazāk izbraukumā gūto vārtu dēļ), "Hoverla" šosezon 13 spēlēs tikusi pie vienas uzvaras un septiņiem neizšķirtiem un piecas reizes piedzīvojusi zaudējumu. Sestdien "Hoverla" uzņems septītajā vietā esošo Doņeckas "Metalurh".

Kiprā piekto reizi šosezon laukumā devās Valērijs Šabala, kurš izgāja uz maiņu 90. minūtē. Viņa pārstāvētais "Anorthosis" ar rezultātu 3:2 pieveica "Nea Salamis" un, ieskaitot kausa izcīņu, svinēja jau ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs pēc kārtas. Iepriekšējos mačos "Anorthosis" pieveica arī "Othellos" (1:0) un Andreja Perepļotkina pārstāvēto ENAD (4:2, kausā).

Kipras čempionātā "Anorthosis" ar 12 punktiem astoņās cīņās pakāpās uz sesto pozīciju, apsteidzot tieši šovakar uzvarēto "Nea Salamis", kuras rēķinā ir 11 punkti. Līdere ar 22 punktiem ir APOEL. Šabala šosezon piedalījies piecās spēlēs, visās izejot uz maiņu un nevienā neaizvadot vairāk par 17 minūtēm. Pēdējo spēli pirms izlašu pārtraukuma "Anorthosis" aizvadīs sestdien, kad uzņems devītajā vietā esošo "Ethnikos".

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
Home | kerkida.net

  +1 [+] [-]

, 2014-11-03 22:31, pirms 9 gadiem
Vitālijs ir jāiesaista izlases pamatsastāvā. Viņš tomēr spēlē TOP-10 līgā.

     [+] [-]

, 2014-11-03 23:48, pirms 9 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Vitālijs ir jāiesaista izlases pamatsastāvā. Viņš tomēr spēlē TOP-10 līgā.
Tuvu sastāvam jau viņš ir, nāk uz maiņu pēdējās spēlēs. Bet nu skaidrs, ka komandas kapteini Gorkšu no sastāva neviens tagad neizstums + Pahars pēdējos mačos dod iespēju Dubram, kurš neslikti sevi apliecina. Reālākais variants Jagodinskim tagad ir sastādīt konkurenci Bulvītim, kurš Šveicē pēdējā laikā pie spēles laika netiek.

  +2 [+] [-]

, 2014-11-03 23:49, pirms 9 gadiem
Šabala šobrīd kā Verpakovskis savulaik - klubā spēlē maz, bet atbrauc uz izlasi un sasit golus.

  +2 [+] [-]

, 2014-11-04 00:17, pirms 9 gadiem
Kāda jēga viņu bija izīrēt "Anorthosis", neatrunājot par konkrētu spēles laiku? Tā viņš tur var nosēdēt visu sezonu uz soliņa un gads vējā!