Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītim sausā uzvara, Kamešam sausais zaudējums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bulvītim sausā uzvara, Kamešam sausais zaudējums
Nauris Bulvītis
Foto: Dave Rowntree/Pafc.co.uk

Kamēr Latvijas izlase aizvada pārbaudes spēles un gatavojas Pasaules kausa kvalifikācijas ciklam, leģionāri ārzemēs aizvadījuši kārtējos mačus. Nauris Bulvītis izcīnīja uzvaru, Ivans Lukjanovs cīnījās neizšķirti, bet Vladimirs Kamešs piedzīvoja zaudējumu.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā zaudējumu piedzīvoja "Yenisey", kas izbraukumā ar 0:1 piekāpās Habarovskas SKA. Laukuma saimnieki vairāk kontrolēja bumbu un izdarīja sešus sitienus vārtu rāmī, bet zaudētāji - tikai divus. "Yenisey" rindās 90 minūtes laukumā pavadīja Vladimirs Kamešs, kurš komandai pievienojās no Latvijas čempiones "Liepājas".

Kamešam tā bija otrā spēle jaunās komandas rindās, un pirmajā mačā viņš pagājušajā svētdienā 78. minūtē guva uzvaras vārtus. "Yenisey" ar 11 spēlēs sakrātajiem 14 punktiem ieņem devīto vietu 20 komandu konkurencē, bet Habarovskas SKA, pateicoties panākumam, ir divas pozīcijas augstāk.

Voroņežas "Fakel" viesos cīnījās 0:0 ar Krasnodaras "Kuban", un Ivans Lukjanovs, kurš šosezon guvis trīs vārtus, laukumā devās 75. minūtē, tomēr izraut uzvaru nepalīdzēja. Ar 19 punktiem "Fakel" atrodas piektajā vietā Krievijas pēc spēka otrajā līgā. Vitālijs Meļņičenko savainojuma dēļ joprojām nespēlē.

Anglijas pēc spēka ceturtajā līgā "Plymouth" mājās ar 1:0 pārspēja "Cheltenham". Nauris Bulvītis devās uzvarētāju starta sastāvā un laukumā pavadīja pilnu maču. 92. minūtē panākumu izrāva viņa partneris aizsardzības centrā Sonijs Bredlijs. "Plymouth" sešos mačos izcīnījusi četras uzvaras un ir trešajā vietā 24 komandu līgā.

Pārbaudes spēlē divus vārtus guva uzbrucējs Eduards Višņakovs, kura pārstāvētais poļu klubs "Ruch" izbraukumā ar 15:0 sagrāva "Raclawia". 21. minūtē viņš guva ceturtos vārtus, bet septiņas minūtes vēlāk iesita astoto bumbu pretinieku vārtos.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-03 23:41, pirms 8 gadiem
Zommera pārstāvētā Parma šodien uzvarēja ar 1-0 un izcīnīja pirmo uzvara ITA pēc spēka 3. līgā šosezon.

     [+] [-]

, 2016-09-03 23:52, pirms 8 gadiem
Višņakovs 21.minūtē guva 4.vārtus, bet 28.minūtē astotos. Sanāk, ka Ruch 7 minūtēs guvuši 5 vārtus! Tas ir patiešām asi!