Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors ielaiž 82. minūtē, komanda nenotur uzvaru

Andrejs Siliņš

Šteinbors ielaiž 82. minūtē, komanda nenotur uzvaru
Pāvels Šteinbors. Foto: Arka Gdynia SSA

Latvijas futbola izlases vārtsargam Pāvelam Šteinboram piektdien tomēr neizdevās nosargāt vārtus neskartus, un Gdiņas "Arka" Polijas Ekstraklases 34. kārtas spēlē viesos cīnījās neizšķirti 1:1 pret "Korona".

Jau sestajā spēles minūtē viesi pēc izcila Mihala Nalepa brīvsitiena no metriem 25 pretī vārtiem. Spēles turpinājumā mājiniekiem piederēja pārsvars, taču pārvērst to rezultātā izdevās vien 82. minūtē. Pēc standartsituācijas bumba vairākkārt mainīja īpašniekus "otrajā stāvā" līdz Temistoklis Cimopuloss ar galvu to ieraidīja vārtu tīklā un panāca 1:1.

Grieķijā dzimušajam Jaunzēlandes izlases aizsargam tie bija pirmie vārti vairāk nekā divu gadu laikā (kopš 2018. gada maija). Spēle noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1, un komandas dalīja punktus uz pusēm, bet "Arka" neizmantoja iespēju pietuvoties sev kārotajai 13. vietai.

Gan "Arka", gan "Korona" atrodas izkrišanas zonā, attiecīgi 14. un 15. vietā, esot priekšā vien absolūtajai pastarītei LKS. Lai nosargātu vietu Ekstraklasē, sezona jāpabeidz vismaz 13. vietā. Tajā šobrīd ir "Wisla", kas iekrājusi par astoņiem punktiem vairāk, taču vēl nav aizvadījusi 34. kārtas maču.

"Arka" vēl atlikušas trīs spēles, un tuvākā no tām nākamajā sestdienā mājās pret jau pieminēto pastarīti LKS.

     [+] [-]

, 2020-07-04 11:40, pirms 4 gadiem
😐