Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kurakinam pārbaude Skotijas Premjerlīgā

Kurakinam pārbaude Skotijas Premjerlīgā
Antons Kurakins
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)

Latvijas futbola aizsargs Antons Kurakins uz pārbaudes laiku ir pievienojies Skotijas Premjerlīgas klubam "Hamilton Academical". Dažu dienu laikā tiks pieņemts lēmums par Kurakina palikšanu komandā.

25 gadus vecais Latvijas izlases aizsargs Antons Kurakins kopš 2011. gada spēlēja vienā no Virslīgas vadošajām komandām "Ventspilī". Pēc 28. jūnija spēles pret "Skonto" kļuva zināms, ka Kurakins pametīs "Ventspili", lai izmēģinātu spēkus ārzemēs.

Sportista pārstāvji paziņojuši, ka Kurakins uz īsu pārbaudes laiku pievienojies Skotijas Premjerlīgas klubam "Hamilton Academical". Aizvadītajā sezonā klubs palika septītajā vietā. Kurakina pārstāvji vēsta, ka lēmums par aizsarga palikšanu "Hamilton Academical" tiks pieņemts dažu dienu laikā.

Kurakins savulaik jau ir spēlējis Skotijā, tiesa, pārstāvot zemāko līgu komandas. "Ventspils" rindās aizsargs kļuva par trīskārtējo Latvijas čempionu un vienreiz uzvarēja arī valsts kausa izcīņā. Kurakina kontā ir sešas spēles arī Latvijas izlasē, to vidū arī 2014. gada Baltijas kausa izcīņā, kurā Latvija izcīnīja uzvaru.

Izmantotie resursi:
mvasportsmanagement.com
Live scores, results, fixtures, tables,...

  +3 [+] [-]

, 2015-07-03 20:15, pirms 9 gadiem
"Hamilton Academical"
Kas tas par klubu? Es domāju ,ka Kurakins taisījās iet uz paaugstinājumu meistarības ziņā.FK Ventspilij šis klubs varētu pienest pienu,ja nu varbūt tie funti biezāki kā eiro?cirks!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2015-07-03 20:20, pirms 9 gadiem
alguns rakstīja: "Hamilton Academical"
Kas tas par klubu? Es domāju ,ka Kurakins taisījās iet uz paaugstinājumu meistarības ziņā.FK Ventspilij šis klubs varētu pienest pienu,ja nu varbūt tie funti biezāki kā eiro?cirks!!!
Aizsargam jau priekš progresa labāk spēlēt spēcīga čempja apakšgala komandā, jo vairāk darba. Vidējais līmenis Skotijā tomēr ir augstāks kā Latvijā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-07-03 20:47, pirms 9 gadiem
Grūti būs spēlēt pret Rangers, jo viņi nav premjerlīgā.

  +2 [+] [-]

, 2015-07-03 21:23, pirms 9 gadiem
Nav superklubs, bet tomēr tā ir Skotijas Premjerlīga, kuras līmeni nevar nenovērtēt. Labāk izlasei, ja tiek tabulas apakšdaļas klubā, lai var tikt pie spēles laika, nevis sēdēt uz soliņa klubā ar skaļāku vārdu. Atcerēsimies, kā Mihadjuks Skotijas Premjerlīgā uzziedēja. Kurakinam skotu futbols ir pazīstams, tāpēc ir cerība, ka pārbaudi izdosies izturēt. Veiksmi!

     [+] [-]

, 2015-07-03 21:25, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Reizeem speele pret Celtic un Rangers ir kaut kas. Latvijaa taadu klubu nav. Iespeejams labs klubs.
pret Rangers tadi tunelji....kada jega spelet ventspili kuri skaitas latvija ka Celtic kipa nereala komanda un pret pusi komandam pastaigajoties spele jo zin ka vines amatierus. ok si ir vpils limena komanda bet tadas tur ir visas ,vajakas par vpili tur nav vispar lidz ar to ir liela konkurence un smagas speles,plus blakam ir angli kuriem var iekrist acis.summa ar x5 vismaz ko sanem ka vpili

     [+] [-]

, 2015-07-03 21:28, pirms 9 gadiem
Tā tak pagaidām tikai pārbaude! Kurakins Skotijā aiz sevis kkādas pēdas atstājis! Nemaz tik slikti aizsargam Hamilton neliekas!

     [+] [-]

, 2015-07-03 22:30, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Reizeem speele pret Celtic un Rangers ir kaut kas. Latvijaa taadu klubu nav. Iespeejams labs klubs.
Rangers ceturto sezona nespele Premier League!!!

     [+] [-]

, 2015-07-03 22:43, pirms 9 gadiem
Jaha rakstīja: Rangers ceturto sezona nespele Premier League!!!
Un? Kausā var sanākt uzspēlēt!

     [+] [-]

, 2015-07-04 01:15, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Nav superklubs, bet tomēr tā ir Skotijas Premjerlīga, kuras līmeni nevar nenovērtēt. Labāk izlasei, ja tiek tabulas apakšdaļas klubā, lai var tikt pie spēles laika, nevis sēdēt uz soliņa klubā ar skaļāku vārdu. Atcerēsimies, kā Mihadjuks Skotijas Premjerlīgā uzziedēja. Kurakinam skotu futbols ir pazīstams, tāpēc ir cerība, ka pārbaudi izdosies izturēt. Veiksmi!
Mihadjuks jau pirmajā spēlē Dundee United sastāvā sataisīja sūdus. 3 spēles un uz redzēšanos.
SFPL atgriežas Heart. Tomēr leitis nav nolaidis par burbuli. Ir Ķelti un ir pārējās komandas. Ja nav izteiktas pastarītes, tad eirokausos var tikt jebkura komanda. Līmenis starp komandām ir diezgan līdzvērtīgs. Tāpēc baigi iespringt 4-tā vai 7-tā vieta īpaši nevajadzētu.