Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Gustavs Grīslis

Vaņins nosargā vārtus neskartus, Cīrihe iekļūst Superlīgā

Vaņins nosargā vārtus neskartus, Cīrihe iekļūst Superlīgā
Andris Vaņins
Foto: freshfocus/FCZ

Andris Vaņins Šveices pēc spēka otrajā līgā spēja nosargāt savus vārtus neskartus un palīdzēja savai komandai ''Zurich'' ar 3:0 pārspēt ''Wohlen'' vienību. ''Zurich'' sezonu noslēdza pirmajā, kas nozīmē, ka nākamajā sezonā Vaņina klubs spēlēs Šveices Superlīgā.

Jau pirms spēles bija zināms, ka ''Zurich'' ir garantējusi pirmo vietu un ceļazīmi uz Šveices Superlīgu.

Cīrihes klubs spēlēja ar redzamu pārsvaru, ''Wohlen'' nespēja radīt nopietnas briesmas pie mājinieku vārtiem. Jau 10. minūtē vadībā izvirzījās ''Zurich'', kad ar precīzu sitienu izcēlās Olivers Bafs. Pirmajā puslaikā abas komandas spēlēja ļoti piesardzīgi. Neviena no komandām atlikušajā pirmā puslaika laikā nespēja gūt vārtus.

Arī otrajā puslaikā abas komandas izskatījās miegainas un pagurušas. Visi ''Wohlen'' centieni izlīdzināt rezultātu bija nesekmīgi. Otrā puslaika beigās Vaņina pārstāvētā komanda pārsvaru dubultoja, bet pāris minūtes vēlāk, izceļoties Rafaelam Dvamenam, pārsvars tika jau trīskāršots - 3:0. Atlikušajās pāris minūtēs vārti netika gūti, un sezonas noslēdzošajā spēle ''Zurich'' pārliecinoši pārspēja septītajā vietā esošo ''Wohlen''.

Vaņins šajā sezonā Šveices Izaicinājuma līga vārtos stājās 33 spēlēs, 15 no tām vārtus atstājot neskartus.

Šveices Izaicinājuma līgas tabula (top 4)

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.Zurich3685
2.Xamax3673
3.Servette3662
4.Schaffhausen3651

, 2017-06-03 21:33, pirms 7 gadiem
ai,tikai šveices superlīga.Pēc virsraksta domāju,ka labāka nekā ČL.
, 2017-06-04 02:58, pirms 7 gadiem
Prieks par Andri un komandu. Tagad galvenais, lai, atgriežoties augstākajā līgā, Andris saglabātu pirmā vārtsarga vietu. Ja nemaldos, tad Andrim līgums uz nākamo sezonu ar klubu vēl ir.
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".