Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Oša un Vaņina komandām sausie zaudējumi vairākumā

Rolands Eliņš

Oša un Vaņina komandām sausie zaudējumi vairākumā
Mārcis Ošs. Foto: xamax.ch

Šveices futbola čempionātā sausos zaudējumus piedzīvoja Latvijas futbolistu pārstāvētās komandas.

Šveices augstākajā līgā Mārcis Ošs devās sākumsastāvā un nospēlēja pilnu maču „Xamax” sastāvā, bet viņa komanda, visu otro puslaiku spēlējot vairākumā, ar 0:3 zaudēja „St. Gallen”. Ošs šajā mačā nopelnīja dzelteno kartīti jau devītajā minūtē. Savukārt Andris Vaņins palika „Zurich” rezervē zaudējumā „Lugano” ar 0:1. Interesanti, ka arī Vaņina komanda visu otro puslaiku spēlēja vairākumā, bet vārtus tā arī neguva.

Krievijas Nacionālajā līgā Vladimirs Kamešs devās uz maiņu „Khabarovsk” sastāvā otrā puslaika sākumā, kad viņa komanda jau atradās iedzinējos ar 1:2 pret „Chertanovo”. Otrajā puslaikā Kameša komanda ielaida vēl vienus vārtus un beigās zaudēja ar 1:3. Līgas kopvērtējumā Kameša komanda ieņem 12. vietu 20 komandu konkurencē.

Polijas Ekstraklasē Pāvels Šteinbors stājās „Arka” vārtos pret Poznaņas „Lech”, bet viņa komanda zaudēja 0:1. Šteinbors vienīgo reizi tika pārspēts 39. minūtē ar spēcīgu sitienu no tuvas distances, kur vārtsargs bija bezspēcīgs.