Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Gorkšs paliek rezervē ''Dukla'' neizšķirtā

Gorkšs paliek rezervē ''Dukla'' neizšķirtā
Kaspars Gorkšs
Foto: Gints Ivuškāns/f64

Latvijas futbola izlases kapteinis šovakar nav ticis pie spēles laika Čehijas kausa izcīņas mačā, kurā viņa pārstāvētā ''Dukla'' savā laukumā neielaida vārtus, bet nespēja arī pati iesist, tādā veidā izspēlējot bezvārtu neizšķirtu.

''Dukla'' šodien savā laukumā kausa izcīņas ceturtdaļfināla ietvaros uzņēma ''Jablonec'' komandu, ko pagājušajā sezonā uz īres tiesībām pārstāvēja Latvijas izlases uzbrucējs Valērijs Šabala. Lai gan abām komandām bija daudz standartsituāciju, netrūka arī sitienu vārtu rāmī, taču gan ''Dukla'', gan ''Jablonec'' vārtsargi šajā cīņā tā arī palika nepārspēti.

Diemžēl Latvijas izlases centra aizsargs Kaspars Gorkšs šajā spēlē palika uz rezervistu soliņa. 34 gadus vecais Gorkšs līdz šim bija piedalījies 11 čempionāta spēlēs un visās devies komandas pamatsastāvā.

Atbildes spēle par iekļūšanu pusfinālā tiks aizvadīta jau ''Jablonec'' mājās. Renāra Rodes ''Sigma Olomouc'' pirmajā spēlē viesos ar 2:4 zaudēja ''Plzen''.


, 2016-03-03 19:36, pirms 8 gadiem
Meties mierā ar tiem čehiem, brauc uz Latviju un izmēz Lff
, 2016-03-03 19:56, pirms 8 gadiem
Vo vo
, 2016-03-04 09:11, pirms 8 gadiem
Ja pareizi saprotu mūsdienu futbolu, tad palikšana uz soliņa kausa mačā ir gods, liecība, ka ar tevi rēķinās kā svarīgu pamatsastāva spēlētāju, kuram jādod atpūta.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.