Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors otro reizi saņem gada sportista balvu Polijas Trīspilsētu reģionā

Rolands Eliņš

Šteinbors otro reizi saņem gada sportista balvu Polijas Trīspilsētu reģionā
Pāvels Šteinbors. Foto: Arka Gdynia SSA

Latvijas izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors izpelnījies kārtējo atzinību Polijā – šoreiz viņš vietējo līdzjutēju balsojumā atzīts par Trīspilsētu reģiona (Gdiņas, Gdaņskas un Sopotas) labāko sportistu (ne tikai futbolistu). Šo balvu Šteinbors ieguva arī 2017. gadā.

Pāvels Šteinbors bija viens no 11 nominētajiem sportistiem Trīspilsētu reģiona 2019. gada atlēta balvai. Viņš konkurēja ar diviem citiem futbolistiem, pasaules čempionu spīdvejā Kristianu Peščeku (viņš PČ titulu gan izcīnīja pirms trim gadiem), kā arī hokeja, volejbola, handbola un basketbola pārstāvjiem.

Šteinbors saņēma pārliecinoši lielāko līdzjutēju atbalstu – no vairāk nekā 22 tūkstošiem balsu par Latvijas vārtsargu tika atdotas 9940 balsis. Otro vietu ieguvušais Peščeks, kurš pārstāv Polijā ārkārtīgi populāro spīdveju, saņēma 5482 balsis.

Gdiņas „Arka” vārtsargs Šteinbors nesen noslēdza jaunu līgumu ar klubu, tiekot pie lielāka kontrakta. Viņš ir pārliecinošs kluba pirmais vārtsargs un aizvada Gdiņā trešo pilno sezonu. „Arka” vienība Polijas Ekstraklasē pēc sezonas pirmās puses ieņem necilo 13. vietu, taču Polijas futbola apskatnieki norāda, ka, ja ne Šteinbora lieliskā spēle vārtos, „Arka” būtu vēl zemāk.

Šteinboram sezonas atsākšanās gaidāma jau pavisam drīz – piektdien viņa komanda aizvadīs maču pret „Cracovia”. Šajā dienā savu Ekstraklases debiju varētu piedzīvot Kristers Tobers, jo viņa jaunā komanda „Lechia” aizvadīs spēli Vroclavā pret šobrīd ceturtās vietas īpašnieci „Slask”.

Izmantotie resursi:
https://sport.trojmiasto.pl/Ligowie...

     [+] [-]

, 2020-02-04 00:56, pirms 4 gadiem
Šteinbors ir viens no retajiem, kurš arī izlasē rāda to, kas izdodas klubā. Pārējie no kluba iznākuši pārvēršas par tādiem kā pagalma puikām, kuri pat piespēli 5 metru attālumā nespēj normāli iedot.