Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dāvis Ikaunieks pēc pusgada īres pametis "Mlada Boleslav"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dāvis Ikaunieks pēc pusgada īres pametis "Mlada Boleslav"
Dāvis Ikaunieks. Foto: LFF

Čehijas futbola klubs “Mlada Boleslav” šodien paziņojis, ka to atstājis latviešu uzbrucējs Dāvis Ikaunieks, kurš pēc pusgadu ilgas īres atgriezies “Jablonec” rindās.

26 gadus vecais Dāvis Ikaunieks pievienojās “Mlada Boleslav” uz gadu ilgu īri, tomēr komandā viņš pavadījis tikai sešus mēnešus. Šodien vienība paziņojusi, ka latviešu uzbrucējs atgriezies “Jablonec”, kam viņš pieder. Ar 14 spēlēs izcīnītajām divām uzvarām un sakrātajiem deviņiem punktiem “Mlada Boleslav” ieņem tikai 15. vietu 18 komandu konkurencē, kamēr “Jablonec” ir vicelīderes godā.

Ikaunieks “Mlada Boleslav” rindās aizvadīja desmit spēles Čehijas čempionātā, bet nevienu no mačiem nesāka starta sastāvā un neguva nevienus vārtus. Paredzams, ka spēcīgās “Jablonec” rindās Ikaunieks nepaliks - viņam tiks meklēta jauna komanda.

Uz “Jablonec”, kuras rindās spēlēts arī UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, Ikaunieks pārcēlās pēc ļoti veiksmīgās sezonas Jihlavas “Vysocina” rindās, kad guva desmit vārtus, tiekot atzīts par Čehijas līgas labāko ārzemnieku un Latvijas gada futbolistu. Taču šīs komandas rindās neizdevās nostiprināties. Pēc tam Ikaunieks bijis īrē “Zlin”, “Mlada Boleslav” un arī RFS.

Ikaunieks ir viens no pieciem futbolistiem, kuri pusgadu pavadīja īrē “Mlada Boleslav”, bet šodien šķīrās no komandas.

Izmantotie resursi:
https://www.fkmb.cz/clanky.php?arti...

     [+] [-]

, 2021-01-03 21:37, pirms 3 gadiem
Jurkovskis pametis Liepāju. Spēlēs ārzemēs. Tā Edmunds tvīto. Viņš nav vienīgais, kam karjerā jaunumi būs tuvākajā laikā.

     [+] [-]

, 2021-01-03 22:32, pirms 3 gadiem
Sūdīgi Dāvim. Labākajā gadījumā uz RFS var cerēt. Pa lielam vainīgs pie zaudējuma Maltai.

  -1 [+] [-]

, 2021-01-04 10:38, pirms 3 gadiem
Vai būtu slikti, ja ar Vysocina visu šo laiku regulāri spēlētu Čehijas otrajā līgā, varbūt pat tiktu atpakaļ augstākajā, tā vietā, lai deldētu beņķus dažādos nomināli augstākos klubos?

     [+] [-]

, 2021-01-04 13:14, pirms 3 gadiem
Ikaunieki abi vienādi. Neviens nespēj turēt konkurenci. Kad nekas nav garantēts, tad nolaiž rokas.
Otrajās līgas negrib spēlēt, bet pirmajās netiek pie spēlēšanas.