Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasovs un Gabovs nospēlē pa 90 minūtēm Ekstraklasē

Tarasovs un Gabovs nospēlē pa 90 minūtēm Ekstraklasē
Igors Tarasovs
Foto: katowickisport.pl

Polijas Ekstraklases čempionāta 14. spēļu kārtas mačos šovakar piedalījās trīs Latvijas futbolisti – Igors Tarasovs, Vladislavs Gabovs un Aleksandrs Fertovs.

Igora Tarasova pārstāvētā Bjaļistokas „Jagiellonia” izbraukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Beļsko-Bjaļas „Podbeskidzie”. 27 gadus vecais Latvijas izlases pussargs laukumā devās pamatsastāvā un nospēlēja visu maču.

Iepriekš šovakar Kjelces „Korona” futbolisti savā laukumā ar 0:1 atzina Ņecečas „Termalica Bruk-Bet” komandas pārākumu. Vladislavs Gabovs laukumā devās „Korona” pamatsastāvā un nospēlēja visas 90 minūtes, bet Aleksandrs Fertovs puslaiku starplaikā izgāja laukumā uz maiņu.

Polijas Ekstraklases kopvērtējumā „Korona” ar 20 punktiem 14 spēlēs ieņem sesto vietu, bet „Jagiellonia” ar 15 punktiem 14 mačos ir 13. vietā 16 komandu konkurencē.

Tikmēr Kipras čempionātā šovakar Pāvela Šteinbora pārstāvētais „Nea Salamis” viesos ar 0:2 piekāpās Limasolas „Aris” futbolistiem. Šteinbors nespēja glābt savu komandu no otrā zaudējuma pēc kārtas, kas sekoja 26. Oktobra sakāvei pret Nikosijas APOLEEL (0:9). Kipras čempionāta kopvērtējumā „Nea Salamis” ar 13 punktiem deviņās spēlēs ieņem sesto vietu.

Izmantotie resursi:
ekstraklasa.net
int.soccerway.com