Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kameša ''Yenisey'' turpina dominēt Krievijas otrajā līgā

Reinis Alksnājs
Reinis Alksnājs

Kameša ''Yenisey'' turpina dominēt Krievijas otrajā līgā
Vladimirs Kamešs (pa labi)
Foto: fc-enisey.ru

Šodien, 2. septembrī, Krievijas otrajā pēc spēka līgā spēles aizvadīja divi latviešu futbolisti - Vladimirs Kamešs un Ivans Lukjanovs. Pirmais ar ''Yenisey'' izcīnīja minimālu uzvaru pret pastarīti Volgogradas ''Rotor'' (1:0). Tikmēr Lukjanova Voronežas ''Fakel'' paviesojās Sanktpēterburgas stadionā, kur piedzīvoja sagrāvi pret ''Zenit 2'' (1:4).

Kamēr pārsvarā visās augstākajās līgās spēles nenotiek izlašu pārtraukuma dēļ, zemākajās divīzijās komandām atpūta nav ieplānota. Krievijas otrajā pēc spēka līgā turpina dominēt Krasnojarskas ''Yenisey'', kas savā laukumā uzveica Volgogradas ''Rotor'' (1:0). Abas komandas atrodas absolūti pretējās situācijās, jo šīs spēlēs uzvarētāja ir līgas pirmajā pozīcijā, kamēr ''Rotor'' šobrīd nākas samierināties ar pašu pēdējo. Arī sezonas 11. mačā ''Yenisey'' pamatsastāvā devās Vladimirs Kamešs, kura kontā līdz šim ir trīs vārti un rezultatīva piespēle.

Tikmēr Voronežas ''Fakel'' ieradās Sanktpēterburgas ''Petrovsky'' stadionā, kurā var ietilpt vairāk nekā 20 tūkstošs skatītāji. Pēc divu maču pārtraukuma viesu sākumsastāvā devās arī latvietis Ivans Lukjanovs. Diemžēl ''Fakel'' nācās atzīt ''Zenit'' otrās vienības pārākumu, ielaižot trīs vārtus otrajā puslaikā (1:4). ''Hat-trick'' uzvarētāju labā guva Andrejs Panjukovs, kurš augusta beigās arī nospēlēja desmit minūtes Krievijas Augstākajā līgā ar pirmo komandu.''Fakel'' turpina ieslīgt izkrišanas zonā, ieņemot 18. no 20. vietām. Latvietis šosezon vēl nav atzīmējies.

Tikmēr Islandē otro puslaiku ''Leiknir'' sastāvā aizvadīja Vitālijs Barinovs. Komanda cieta 0:2 zaudējumu pret ''Throttur'', kas ir vienas uzvaras attālumā no otrās pozīcijas, kas garantē automātisku kvalificēšanos uz Islandes Augstāko līgu. Barinovs vēl arvien nav piedzīvojis ''Leiknir'' uzvaru, komandai pārliecinoši atrodoties izkrišanas zonā, ieņemot pēdējo vietu.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-02 20:13, pirms 7 gadiem
Es nesaprotu kaa var Kameshs nespeeleet LV izlasee pie shaa briizha izlases snieguma.Tas ir noziegums pret Liidzjuuteejiem un valsti.Tajaa pat laikaa neviens neko nevar... NONSENS.