Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Dubram jau trešais vārtu guvums šosezon BATE sastāvā

Dubram jau trešais vārtu guvums šosezon BATE sastāvā
Kaspars Dubra
Foto: Fcbate.by

Trešos vārtus šosezon Baltkrievijas Premjerlīgā guvis Latvijas futbola izlases aizsargs Kaspars Dubra. Ar viņa sniegumu gan nepietika, lai BATE svinētu uzvaru, un mačā pret līgas jaunpienācēju „Gorodeya” tika fiksēts neizšķirts 1:1.

Kaspars Dubra izbraukuma spēlē pret „Gorodeya” rezultātu atklāja 59. minūtē, kurš pēc standartsituācijas nogādāja soda laukumā centrēto bumbu vārtos. Tie Dubram bija trešie vārti šosezon BATE rindās, kas aizsargam ir ļoti cienījams rādītājs.

Trīs punktus Dubras komandai gan šovakar neizdevās iegūt, jo drīz pēc Dubras vārtu guvuma „Gorodeya” rezultātu izlīdzināja, izmantojot vārtsarga neveiksmīgu izgājienu, un mača pēdējā pusstundā vārti vairs netika gūti. Spēles pašā izskaņā BATE gan bija lieliska iespēja tomēr izraut uzvaru, taču tā palika neizmantota.

Neizšķirts 1:1 pārtraucis BATE trīs uzvaru sēriju un licis zaudēt punktus ceturtajā spēlē šosezon. Tas gan īpaši neietekmē Dubras komandas dominanci vietējā čempionātā, jo tai ir septiņu punktu pārsvars pār tuvāko sekotāju „Minsk”, turklāt Minskas komanda aizvadījusi par vienu spēli vairāk.

Dubra laukumā nāca uz maiņu mača, aizvietojot traumu guvušo Milunoviču, un ar trim gūtajiem vārtiem kļuvis par komandas piekto labāko bombardieri. Vairāk vārtus guvuši tikai uzbrucēji Gordeičuks (astoņus) un Rodionovs (četrus), kā arī pussargi Ivaničs (četri vārti) un Stasevičs (pieci vārti). Savukārt visā līgā pēc pirmajām 15 kārtām Dubra ir dalītā 19. vietā labāko vārtu guvēju sarakstā un labākais aizsargu konkurencē. Bet pirms gada, savā pirmajā sezonā Baltkrievijas klubā, Dubra vārtus neguva ne reizi (oficiālā spēlē).

UEFA Čempionu līgu BATE uzsāks no kvalifikācijas otrās kārtas, tāpat kā Latvijas čempione "Liepāja". BATE, kas pēdējos divos gados spēlēja grupu turnīrā, otrajā kvalifikācijas kārtā tiksies ar Somijas čempioni SJK.


, 2016-07-02 22:28, pirms 8 gadiem
Baltkrievijas virslīgas 1.-6.vieta:

1 BATE BORISOV 14 32

2 FC MINSK 15 25
3 SHAKHTER SOLIGORSK 14 24
4 FC KRUMKACHY 15 24

5 DINAMO MINSK 14 23

6 GORODEYA 15 22
, 2016-07-02 23:19, pirms 8 gadiem
Rīt Spartaka(Jūrmala) pretinieks DinamoMn:
18:00 DINAMO MINSK - SLAVIA MOZYR(11.vieta Baltkrievijas līgā, 19. punkti).
, 2016-07-03 03:24, pirms 8 gadiem
interesanti , kāpēc Dubra izgāja tikai uz maiņu?
, 2016-07-03 10:40, pirms 8 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: interesanti , kāpēc Dubra izgāja tikai uz maiņu?
Tāpēc, ka BATE jau varam kronēt par BLR čempioniem, lai arī sezona vēl gara - jo reāli nav nevienam iespējas viņus apturēt, bet Dubra, lai atpūšas un tiek dota iespēja jaunajiem sevi arī pierādīt!
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.
Lodzas "Widzew" komanda un līdzjutēji Sliēzijas stadionā Hožuvā. Foto: Marcin Bryja/Widzew Łódź
1

Cigaņiks atgriežas laukumā Ekstraklasē, "Widzew" uzvar 50 tūkstošu klātbūtnē

Polijas futbola Ekstraklasē pēc vienas kārtas izlaišanas spēlēja Latvijas valstsvienības malējais aizsargs Andrejs Cigaņiks, kurš Lodzas "Widzew" komandai nedaudz vairāk nekā 50 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē palīdzēja Silēzijas stadionā pieveikt Hožuvas "Ruch".