Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Šteinbors pievienojas 5.spēcīgākajam Polijas klubam

Šteinbors pievienojas 5.spēcīgākajam Polijas klubam
Pāvels Šteinbors
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Polijas Ekstraklases klubs Zabžes "Gornik" paziņojis par līguma parakstīšanu ar 27 gadus veco Latvijas vārtsargu Pāvelu Šteinboru. Vienošanās noslēgta uz diviem gadiem.

"Gornik" viceprezidents Kšištofs Majs slavēja Šteinbora darbu pārbaudē: "Pāvels sevi lieliski pierādīja treniņnometnes laikā. Esam priecīgi parakstīt līgumu ar viņu un priecājamies, ka palielināsies konkurence par pirmā numura pozīciju vārtos."

Aizvadīto sezonu Šteinbors pavadīja Dienvidāfrikā, cīnoties "Golden Arrows" rindās, bet pirms vairākus gadus bija "Liepājas metalurga" vārtsargs, liepājnieku vārtos stāvot 53 spēlēs.

Zabžes komanda aizvadīto sezonu pabeidza piektajā vietā ar 43 punktiem 30 mačos, no trešās vietas un iekļūšanas Eirokausos atpaliekot vien četrus punktus.

Galvenais Šteinbora konkurents uz vietu "Gornik" vārtos, visticamāk, būs 22 gadus vecais Lukašs Skorupskis, kurš Zabžes kluba rindās aizvadījis 57 spēles.

Izmantotais avots:
Górnik Zabrze Sportowa Spółka Akcyjna


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-07-02 22:59, pirms 11 gadiem
Anatolijs Kreipāns jau rakstīja par šo pāreju svētdien (tikai viņa rakstu kāds dzēsa).
, 2013-07-02 23:16, pirms 11 gadiem
1 rakstīja: Anatolijs Kreipāns jau rakstīja par šo pāreju svētdien (tikai viņa rakstu kāds dzēsa).
Iespējama pāreja un notikusi pāreja nav viens un tas pats.
, 2013-07-03 02:29, pirms 11 gadiem
Lūk, tad arī oficiāli. Prieks par Pāvelu, tagad jādomā, kā izkarot pirmā vārtsarga vietu klubā. Šteinbors ir pieredzējušāks, un tas varētu būt pluss viņam. Jācer, ka šī ārzemju pieredze būs daudz veiksmīgāka par DĀR.
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.
Lodzas "Widzew" komanda un līdzjutēji Sliēzijas stadionā Hožuvā. Foto: Marcin Bryja/Widzew Łódź
1

Cigaņiks atgriežas laukumā Ekstraklasē, "Widzew" uzvar 50 tūkstošu klātbūtnē

Polijas futbola Ekstraklasē pēc vienas kārtas izlaišanas spēlēja Latvijas valstsvienības malējais aizsargs Andrejs Cigaņiks, kurš Lodzas "Widzew" komandai nedaudz vairāk nekā 50 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē palīdzēja Silēzijas stadionā pieveikt Hožuvas "Ruch".