Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ošs gūst vārtus fantastiskā uzvarā, nosargājot vietu Šveices augstākajā līgā

Rolands Eliņš

Ošs gūst vārtus fantastiskā uzvarā, nosargājot vietu Šveices augstākajā līgā
Mārcis Ošs. Foto: Sport.ch

Šveices futbola augstākajā līgā vietu tomēr nosargāja “Xamax” komanda ar Mārci Ošu sastāvā. Šodien ar 4:0 “Xamax” pārspēja “Aarau”, panākot neizšķirtu divu pārspēļu summā, un pēc tam uzvarēja pēcspēles sitienu sērijā.

Mārča Oša pārstāvētā “Xamax” bija nonākusi ļoti tuvu tam, lai izkristu no Šveices Superlīgas. Kā nekā, pirmajā pārspēlē pret “Aarau” savā laukumā tika zaudēts ar 0:4. Taču, turpinot šosezon Čempionu līgā novērotās dramatiskās un neticamās atspēlēšanās, “Xamax” parūpējās par savu sensāciju.

Ošs devas sākumsastāvā, un viņa komanda ar pendeli 20. minūtē atklāja rezultātu. Savukārt 29. minūtē Ošs precīzi sita ar galvu pēc stūra sitiena, nogādājot bumbu pretinieku vārtos. Latviešu aizsargam tas bija sezonas otrais vārtu guvums, bet 38. minūtē “Xamax” vēlreiz guva vārtus, panākot jau 3:0, un vairs atspēlēšanās divu spēļu summā nepavisam nebija nereāls scenārijs.

Savus ceturtos vārtos “Xamax” guva otrā puslaika vidū, realizējot ļoti skaistu un efektīvu četru piespēļu kombināciju, kas noveda pie sitienam no pašas vārtu priekšas. Rezultāts divu spēļu summā līdz ar to tapa neizšķirts, pamatlaiks tā arī noslēdzās, un tika spēlēts papildlaiks.

Ošs nospēlēja visas 120 šīs spēles minūtes, bet uzvarētāja noteikšanai nepieciešamas izrādījās pendeles. “Aarau” komandas futbolists kļūdījās jau savā pirmajā pendelē, kamēr “Xamax” visi spēlētāji sita precīzi un Oša komanda līdz ar to nosargāja vietu Šveices Superlīgā.

 +10 [+] [-]

, 2019-06-02 21:37, pirms 5 gadiem
Malacis, abi ar Maksimenko labàkie Latvijas aizsargi..

  +9 [+] [-]

, 2019-06-02 21:51, pirms 5 gadiem
ļoti pozitīvi,prieks par latviešu futbolistu arzemēs,kurš reali spēlē un palidz savai komandai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-06-02 22:20, pirms 5 gadiem
karlis_laurinovics_620293201763364 rakstīja: Par Maksimenko piekrītu , viens no labākajiem izlasē. Ošs arī gana labs špīlers. Nepatīk ka izlase lāpās, un Maksimenko liek malā, tā būtu ļoti spēcīgs aizsargu pāris centrā ar Maksimenko un Ošu vai Dubru. Kā savulaik Stjopa ar Zemļinski .
nu gan tev salīdzinājumi. Ošs un Maksimenko pašlaik vieni no labākajiem izlasē , bet līdz Stepanovam un Zemļinskim ir ļoti tāls ceļš ejams

  +3 [+] [-]

, 2019-06-02 22:49, pirms 5 gadiem
Trakums, bet tā šogad ar tiem comeback ir. Prieks, ka mūsējais ar krietni piedalījās. Te highlights:
https://www.youtube.com/watch?v=JI5...

  -1 [+] [-]

, 2019-06-03 02:05, pirms 5 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: nu gan tev salīdzinājumi. Ošs un Maksimenko pašlaik vieni no labākajiem izlasē , bet līdz Stepanovam un Zemļinskim ir ļoti tāls ceļš ejams
Kā viens, tā otrs neprata laicīgi aiziet... un pēdējos gados vnk brutāli gāza ārā aizsardzības līniju... skumji skatīties bija!
+Zemļinska iespētais... nu, nu... klubu karjera a tāda-nekāda! Vairāk ar savām džudo prasmēm paliks atmiņā un pendeļu sišanu...

  -1 [+] [-]

, 2019-06-03 02:09, pirms 5 gadiem
timoty rakstīja: Trakums, bet tā šogad ar tiem comeback ir. Prieks, ka mūsējais ar krietni piedalījās. Te highlights:
https://www.youtube.com/watch?v=JI54TcQSwAU
4tais nav TĪRA aizmugure???
Par kambekiem... kā nez toto kantori savādāk eksistētu...

     [+] [-]

, 2019-06-03 10:40, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Kā viens, tā otrs neprata laicīgi aiziet... un pēdējos gados vnk brutāli gāza ārā aizsardzības līniju... skumji skatīties bija!
+Zemļinska iespētais... nu, nu... klubu karjera a tāda-nekāda! Vairāk ar savām džudo prasmēm paliks atmiņā un pendeļu sišanu...
Tas, ka neprata īsti aiziet nekādi nesvītro nost to, ka bez viņiem mēs uz EURO netiktu.

  +2 [+] [-]

, 2019-06-03 10:45, pirms 5 gadiem
Malacis Mārcis !!! Neviltots prieks !!! Pēc pirmās spēles dikti skumīgi palika... Ņemot vērā patreizējo situāciju, Liela Diena Latvijas futbolam.

  +2 [+] [-]

, 2019-06-03 10:46, pirms 5 gadiem
Par Zemļas klubu karjeru arī nevajadzētu tā... Galu galā, viņš bija pamata aizsargs klubā, kas, vismaz uz īsu brīdi, bija, iespējams, Top10 klubs bijušajā Padomijā...