Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasovam 90 minūtes un zaudējums, Vroclavas klubs noslīd uz 12. vietu

Agris Suveizda

Tarasovam 90 minūtes un zaudējums, Vroclavas klubs noslīd uz 12. vietu
Igors Tarasovs
Foto: slaskwroclaw.pl

LETA. Latvijas izlases futbolista Igora Tarasova pārstāvētā Vroclavas "Šlask" komanda pirmdien piedzīvoja zaudējumu Polijas čempionāta 29.kārtas spēlē. "Šlask" viesos ar rezultātu 2:3 (0:1) zaudēja Ščecinas "Pogon" vienībai, ciešot piekto neveiksmi pēdējos astoņos mačos un neuzvarot astoto spēli pēc kārtas.

Spēles 59.minūtē "Šlask" nonāca iedzinējos ar 0:2, taču 70.minūtē Pjotrs Celebans vienus vārtus atguva. Tomēr vēl pēc desmit minūtēm mājinieki atjaunoja divu vārtu pārsvaru, bet kompensācijas laika otrajā minūtē Vroclavas klubs pēc Marcina Robaka sitiena guva savus otros vārtus, bet no zaudējuma nespēja izglābties.

Igors Tarasovs laukumā devās sākumsastāvā un aizvadīja visu maču. "Šlask" pēdējo uzvaru Polijas čempionātā guva vēl pērn decembrī, bet pēc ziemas pauzes astoņās spēlēs ir bijuši trīs neizšķirti un pieci zaudējumi. Vroclavas klubs ar 30 punktiem 29 spēles ir noslīdējis uz 12. vietu, bet Tarasovs piedalījies 27 spēlēs, no tām sākot 24, un guvis vienus vārtus.

Pēc nākamās kārtas Ekstraklases komandas sadalīsies divos astotniekos un aizvadīs vēl vienu apli. No Latvijas futbolistu klubiem uz astotnieku pretendē vien Pāvela Šteinbora Gdiņas "Arka", kas par diviem punktiem atpaliek no Ļubinas "Zaglebie" un kurai pēdējā mačā obligāti jāuzvar, vienlaikus sagaidot arī konkurentu klupienu.

Izmantotie resursi:
LETA