Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakelam liela uzvara, Ontužāns atgriežas laukumā Minhenes "Bayern" U19 sastāvā

Rolands Eliņš

Rakelam liela uzvara, Ontužāns atgriežas laukumā Minhenes "Bayern" U19 sastāvā
Deniss Rakels un Artūrs Karašausks. Foto: Reuters/Scanpix

Kipras čempionāta negaidītu uzvaru pār turnīra līdervienību APOEL guvusi Denisa Rakela un Artūra Karašauska pārstāvētā komanda, bet Vācijas junioru līgā savu atgriešanos Minhenes "Bayern" U19 komandas sastāvā, ejot uz maiņu, pieredzēja Daniels Ontužāns.

Kipras čempionātā „Paphos” vienība ar Denisu Rakelu sākumsastāvā un Artūru Karašausku ārpus pieteikuma izcīnīja ļoti negaidītu uzvaru pār APOEL, turnīra līdervienību. Rakels devās sākumsastāvā, kurā jāatzīmē, ka bija 11 dažādu valstu pārstāvji. Abas komandas apmainījās vārtu guvumiem līdz pirmā puslaika vidum, bet pēc tam „Paphos” izrāva uzvaru ar 61. minūtē gūtiem vārtiem.

„Paphos” tā bija otrā uzvara pēc kārtas, kas ļauj komandai pacelties uz desmito vietu Kipras čempionāta kopvērtējumā, kamēr APOEL cietusi tikai trešo zaudējumu šosezon.

Vācijas junioru Bundeslīgas Dienvidu līgā Minhenes „Bayern” U19 komanda spēlēja neizšķirti ar „Ingolstadt” jauniešiem. Šī bija pirmā komandas spēle pēc ziemas pārtraukuma, un Latvijas līdzjutējiem tā jāizceļ ar jaunā Daniela Ontužāna atgriešanos laukumā pēc vairāk nekā desmit mēnešu nespēlēšanas traumas dēļ.

Latvijas futbolists devās laukumā uz maiņu 66. minūtē, kad viņa komanda atradās iedzinējos ar 0:1, bet „Bayern” kompensācijas laika sestajā minūtē izdevās izraut neizšķirtu 1:1.

Jāatgādina, ka iepriekšējais Latvijas izlases treneris Miksu Pātelainens bija vēlējies izsaukt Ontužānu uz valstsvienības spēlēm Nāciju līgā, taču tobrīd viņš vēl nebija atsācis treniņus.

Šveices Superlīgā spēli aizvadīja Mārča Oša pārstāvētā „Xamax”, ar 0:2 zaudējot līgas līdervienībai un šīs sezonas Čempionu līgas grupu turnīra dalībniecei „Young Boys”. Ošs mača pieteikumā diskvalifikācijas dēļ gan nebija iekļauts.

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/de/news/spielb...