Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevam atkal vārti Vācijas 4.līgā, Dubra atgriežas, Kurakinam 2:4

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rudņevam atkal vārti Vācijas 4.līgā, Dubra atgriežas, Kurakinam 2:4
Artjoms Rudņevs
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien futbola spēles ārzemēs aizvadījuši vairāki mūsu leģionāri.

Eduards Višņakovs izgāja "Westerlo" pamatsastāvā spēlē pret Beļģijas vicečempioni un Valērija Šabalas īpašnieci "Club Brugge", tomēr pēc 0:2 zaudēta puslaika tika nomainīts. Mačā rezultāts vairs nemainījās, un "Westerlo" joprojām atrodas pēdējā vietā 16 komandu konkurencē. Līdz drošajai zonai gan tikai trīs punkti.

Artjoms Rudņevs pēc viņa iekļaušanas Latvijas izlasē šodien atzīmējās ar vārtu guvumu Vācijas 4.līgā "Hamburger SV" otrās komandas sastāvā - mūsu uzbrucējs 84.minūtē izrāva 2:2 neizšķirtu pret "Luebeck". Rudņevam otrie vārti divās spēlēs šajā turnīrā.

Kaspars Dubra, kurš guva savainojumu 16.oktobrī, spēlē, kurā viņa BATE nodrošināja kārtējo Baltkrievijas čempionu titulu, šodien pēc pāris spēļu pauzes atgriezās spēles pieteikumā, tiesa, viņš tika iekļauts tikai starp rezervistiem. BATE bez latvieša izbraukumā ar 1:0 uzvarēja Brestas "Dinamo", Dubra laukumā netika. Pirms pēdējās kārtas BATE pārsvars pār tuvāko sekotāju Minskas "Dinamo" sastāda iespaidīgus 12 punktus. Atgādinām, ka jau nākamajā trešdienā, 4.novembrī, BATE Čempionu līgā izbraukumā jātiekas ar pašu "Barcelona".

Maskavas CSKA bez Aleksandra Cauņas, kurš nedēļas vidū nospēlēja 69 minūtes kausa izcīņas spēlē, šodien Krievijas Premjerlīgā ar 2:0 apspēlēja "Ufa". Turnīra līdere CSKA palielinājusi pārsvaru pār "Zenit" līdz 10 punktiem, kamēr tuvākajai sekotājai "Lokomotiv" 14.kārtas spēle vēl jāaizvada un uzvaras gadījumā atstatums starp abām līderēm būs seši punkti.

Polijas 1.līgā Valērijs Šabala izgāja Legņicas "Miedz" pamatsastāvā un laukumu pameta 52.minūtē pie labvēlīgā 1:0. Tomēr 88. un 90.minūtē ielaistie vārti lika "Miedz" zaudēt ar 1:2 izbraukuma cīņā ar Katovices "Rozwoj" un Šabalas komanda atkāpusies uz 14.vietu 18 komandu konkurencē. Šai pašā turnīrā Sergeja Kožana nebija "Bytovia" pieteikumā 3:1 uzvarā pār Siedļeces "Pogon". Savukārt bez savainotā Maksima Rafaļska Suvalku "Wigry" viesos ar 0:1 zaudēja Novisončas "Sandecja".

Antona Kurakina "Hamilton" šodien Skotijas Premjerlīgā ar 2:4 mājās kapitulēja pret "St.Johnstone", turklāt bija pat 0:4. Mūsu futbolistam pilna spēle, "Hamilton" ieņem 6.vietu 12 komandu konkurencē. Slovākijas augstākajā līgā bez Maksima Uvarenko pieteikumā "Zlate Moravce" nospēlēja 1:1 ar "Michalovce".

Vācijas U-19 Bundeslīgā Andrejs Cigaņiks nospēlēja 79 minūtes 4:0 uzvarā pār Menhengladbahas "Borussian". Mūsu uzbrūkošais spēlētājs vārtus neguva, taču laukumu pameta jau pie graujošā 4:0.

  -2 [+] [-]

, 2015-11-01 03:09, pirms 8 gadiem
Ignorēt! Visu ko tu raksti! Un nemet savus duļķus Tviterī!

     [+] [-]

, 2015-11-01 06:53, pirms 8 gadiem
Rudnevs ir talantigs un laimes kreklinaa dzimis uzbrucejs ,visas komandas sit vartus ,vinam ir iespejas tikt izsauktam uz pirmo komamdu ,jo otrais uzbrucejs Siploks nerada gaidamo sniegumu un turklat Lasogga ir loti traumatisks ,Rudnev ir labakie futbolista gadi ,ja nesanaks ziemas perioda vinu var panemt kads klubs,ja runa par Latvijas izlasi ,Rudnev ir konflikts ar Paharu pec speles Holandee ,kur vins tika atstats kaa rezervists ,kur Holande par bundesligu interesejas vairak neka vietejo cempionatu ,Rudnevam tas bija pazemojosi un visa konflikta butiba ,kapec Rudnevs atteicas spelet izlase

     [+] [-]

, 2015-11-01 09:08, pirms 8 gadiem
KDubriks rakstīja: Ignorēt! Visu ko tu raksti! Un nemet savus duļķus Tviterī!
ko Tev viņš tādu ir izdarījis?

  -1 [+] [-]

, 2015-11-01 12:44, pirms 8 gadiem
Zoom Mode rakstīja: ..ja runa par Latvijas izlasi ,Rudnev ir konflikts ar Paharu pec speles Holandee ,kur vins tika atstats kaa rezervists ,kur Holande par bundesligu interesejas vairak neka vietejo cempionatu ,Rudnevam tas bija pazemojosi un visa konflikta butiba ,kapec Rudnevs atteicas spelet izlase
Ja, šī ir taisnība, tad tas tikai papildina, kopējos notikumus, viņa attieksmē pret Latvijas futbola izlasi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-01 14:02, pirms 8 gadiem
KDubriks rakstīja: Ignorēt! Visu ko tu raksti! Un nemet savus duļķus Tviterī!
Tu tač esi tīrākais cirvis bez kāta - raksti, ka autors ir jāignorē, bet pats, ne tikai lasi katru viņa rakstu no A līdz Ž, bet seko vēl viņam tviterī... Kas par divkosi!!