Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa paliek rezervē CSKA zaudējumā pret "Zenit"

Rolands Eliņš

Cauņa paliek rezervē CSKA zaudējumā pret "Zenit"
Aleksandrs Cauņa
Foto: pfc-cska.com

Šodien Krievijas Premjerlīgā spēli aizvadījušas divas līdervienības, proti, Aleksandra Cauņas CSKA un Sanktpēterburgas "Zenit". Latvijas izlases pussargs palika rezervē, bet CSKA zaudēja ar 0:1 un kopvērtējumāpēc 12 kārtām no "Zenit" atpaliek jau par septiņiem punktiem.

Krievijas vadošo komandu duelī jau septītajā minūtē tika atklāts rezultāts, kad Havi Garsija izvirzīja vadībā "Zenit". Kā izrādījās, šie vārti tā arī palika vienīgie spēlē, un "Zenit" nostiprināja savu pārsavru kopvērtējumā, kurš nu jau sasniedzis septiņus punktus. CSKA gan joprojām saglabā otro vietu.

Spēlei bija pieteikts, taču laukumā nedevās Aleksandrs Cauņa. Šosezon viņš Premjerlīgas mačam bijis pieteikts piecas reizes, bet vēl nav ticis uzmainīts, tiesa, atzīmējies Čempionu līgā un Krievijas kausa spēlē. CSKA nākamā spēle paredzēta jau piektajā novembrī pret Mančestras "City", šoreiz jau izbraukumā. Pirmajā mačā ar Cauņas palīdzību (nāca uz maiņu pašās beigās) izdevās atspēlēties no 0:2 un gūt neizšķirtu 2:2.

Baltkrievijas BATE šodien ar 2:1 pieveica Minskas "Dinamo", taču pieteikumā joprojām nebija Germana Māliņa. BATE saglabā pirmo vietu kopvērtējumā un ieguvusi četru punktu pārsvaru pār "Dinamo", tiesa, vēl atlikušas trīs kārtas.

Ungārijā Vadima Žuļeva pārstāvētā "Lombard Papa" vairākumā nespēja pieveikt "Debrecen" (0:2). Žuļevs laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Igaunijā Andreja Siņicina pārstāvētā "Narva Trans" cieta kārtējo sakāvi, ar 2:5 piekāpjoties "Flora" vienībai. Arī Siņicins laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат
A. Le Coq Premium liiga

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-02 00:44, pirms 9 gadiem
Interesanti, vai Pahars plaano kaadreiz izsaukt Zhulevu uz izlases speeleem???