Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Lazdiņš pamatsastāvā uzvarā pār "Wisla", Gauračs ēnā

Lazdiņš pamatsastāvā uzvarā pār "Wisla", Gauračs ēnā
Artis Lazdiņš (pa labi) "Piast" kreklā
Foto: rozrywka-gliwice.pl

Polijas Ekstraklasē 90 minūtes Glivices "Piast" sastāvā uzvarā pār Krakovas "Wisla" aizvadījis pussargs Artis Lazdiņš, savukārt Edgars Gauračs nespēja palīdzēt Maskavas "Torpedo" pieveikt Volgogradas "Rotor".

Maskavas "Torpedo" un Volgogradas "Rotor" spēle norisinājās neierastā klusumā, jo maskaviešiem piespriests trīs spēļu sods bez skatītājiem par fanu izdarībām kausa cīņā ar Maskavas „Dinamo”. Tāpat piespriests arī apmēram 10 tūkstošu latu naudas sods. Neskatoties uz tukšajām tribīnēm, spēle nelika vilties. Pirmajā puslaikā komandas spēlēja ļoti ātri un aktīvi. Mazliet labākas iespējas izcelties bija „Torpedo”, kā rindās lielisks bija Deniss Bojarincevs. Viņš pirmajās 45 minūtēs izdarīja 3-4 bīstamus tālsitienus (vienu reizi trāpīja pa pārliktni). Savas iespējas izcelties bija arī viesiem, bet vārtsargs bija vietā. Puslaika kompensācijas laikā "Torpedo" viena uzbrukuma laikā trāpīja gan pa pārliktni, gan stabu. Te gan jāsaka, ka pa vārtu konstrukciju, cenšoties izsist bumbu pāri vārtiem, sita „Rotor” (!!) aizsargs.

Otrajā puslaikā kritās gan temps, gan bīstamo momentu skaits. Toties 57. minūtē laukumā uz maiņu devās Edgars Gauračs. Uzreiz gan jāpiebilst, ka viņš pie bumbas tika reti (arī pamatsastāva uzbrucējam bija tāds pats liktenis). 74. minūtē vairāku aizsargu ielenkumā Gauračam neizdevās izpildīt spēcīgu sitienu no metriem septiņiem, bet 86. minūtē atkal cīņā viņš īsti netrāpīja pa bumbu ar galvu pēc centrējuma no kreisās malas. Pēdējās desmit minūtes torpēdas spēlēja vairākumā, tomēr uzlauzt vārtus neizdevās – 0:0. Turnīra tabulā "Torpedo" ieņem 11. vietu.

Polijas Ekstraklasē Glivices "Piast" pamatsastāvā atkal devies Artis Lazdiņš. Čempionāta jaunpienācēja savā laukumā uzņēma Krakovas "Wisla", kas čempionātu iesāka viduvēji, toties "Piast" ar savu sniegumu patīkami pārsteidza. Arī šis mačs nebija izņēmums. Savas publikas priekšā tika izcīnīta varena uzvara ar 2:0, bet Lazdiņš laukumā pavadīja visu spēli. Mača 84. minūtē viņš arī izdarīja sitienu pa vārtiem, bet otrā puslaika ievadā nopelnīja brīdinājumu. Limbažos dzimušajam futbolistam tā bija debija Ekstraklasē, bet pirmo maču "Piast" rindās viņš aizvadīja pret Varšavas "Legia" Polijas kausa izcīņā. Turnīra tabulā "Piast" pēc sešām kārtām ieņem trešo vietu (četri panākumi pēc kārtas), tikai par punktu atpaliekot no līderes "Widzew".

Izmantotie resursi:
Футбольная Национальная Лига | Лиги
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...


, 2012-10-01 22:06, pirms 12 gadiem
Izskatās, ka Lazdiņš beidzot savā līmenī ticis spēlēt. Cerams, ka drīz sekos izsaukums uz izlasi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-02 00:21, pirms 12 gadiem
Cerams, ka Lazdiņam izdosies tur nostiprināties. Labs līmenis.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.