Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Austrijas klubs pagaidām vēl neapstiprina Maksimenko pievienošanos

Austrijas klubs pagaidām vēl neapstiprina Maksimenko pievienošanos
Vitālijs Maksimenko
Foto: Gints Ivuškāns/F64

Kamēr pasaulē lielu ažiotāžu izraisīja Davida de Hejas nepāriešana uz Madrides "Real", sava transfēru sāga varētu izveidoties arī Latvijas izlases aizsargam Vitālijam Maksimenko. Pretēji "Liepājas" mājaslapā publicētajai informācijai, Austrijas klubs "Mattersburg" pagaidām noliedz, ka Maksimenko būtu pievienojies komandai.

"Pagaidām tā nav tiesa. Pāreja droši vien varētu kļūt aktuāla ziemā," Austrijas kluba sporta direktors sarunā ar LAOLA1.tv komentēja "Liepājas" mājaslapā publicēto paziņojumu par Vitālija Maksimenko pievienošanos "Mattersburg".

Lai arī Austrijā transfēru periods vakar jau noslēdzās, Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija gan liecina, ka Austrijas federācija esot apstiprinājusi pāreju un Maksimenko jaunajam klubam pievienosies jau tagad, nevis ziemā. "Mattersburg" oficiālais paziņojums varētu sekot šīs dienas laikā. Atgādinām, ka "Liepājas" puse ziņoja, ka austrieši klātienē vērojuši Kurzemes derbiju un ar Maksimenko vienojušies par līgumu uz 1+2 sezonām.

Tikmēr pirmo spēli Krievijas Nacionālajā līgā sava jaunā kluba Orenburgas "Gazovik" sastāvā aizvadīja Latvijas izlases pussargs Artūrs Zjuzins, kurš 83. minūtē izgāja uz maiņu un palīdzēja ar 2:0 pārspēt Valērija Karpina trenēto Armaviras "Torpedo". Zjuzins aktīvi piedalījās otro vārtu guvumā, atņemot bumbu savā laukuma pusē un ievadot ātru pretuzbrukumu.

Savukārt pilnu spēli aizvadījis Ivans Lukjanovs, kura pārstāvētais Astrahaņas "Volgar" ar 1:0 mājās pieveica "Tosno". Zjuzina "Gazovik" ar 21 punktu deviņās spēlēs atrodas augstajā otrajā vietā, atpaliekot vienīgi no "Tom" (arī 21 punkts), kam nesen zaudēja ar 0:1. Lukjanova "Volgar" ar 11 punktiem deviņos mačos ir 13. pozīcijā.

Zjuzins piedalās komandas vārtu guvumā (no 5:05)

Izmantotie resursi:
SVM dementiert Maksimenko-Deal - Bundesliga -...


, 2015-09-01 14:35, pirms 9 gadiem
varbūt atkal kautkas nav paspējis laikus iaziet
, 2015-09-01 15:25, pirms 9 gadiem
Čekulajevs tvīterī raksta , ka līgums jau noslēgts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.