Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Maksimenko izīrēts Nīderlandes klubam, Rafaļskis spēlēs Polijā

Maksimenko izīrēts Nīderlandes klubam, Rafaļskis spēlēs Polijā
Maksims Rafaļskis
Foto: jagiellonia.pl

Latvijas futbola izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko, kurš pārstāv Anglijas "Championship" līgas klubu "Brighton Albion", uz sezonu izīrēts Nīderlandes klubam "VVV Venlo".

23 gadus vecais Vitālijs Maksimenko uz Angliju pārcēlās 2013. gada sākumā, taču "Brighton Albion" rindās viņš līdz šim aizvadījis tikai trīs mačus. 2013. gadā viņš bija izīrēts Anglijas trešās spēcīgākās līgas - "League One" - komandai "Yeovil Town", bet lielāko daļu pagājušās sezonas pavadīja Skotijas klubā "Kilmarnock", astoņās spēlēs gūstot vienus vārtus.

Bijušajam "Skonto" aizsargam šis ir pēdējais līguma gads ar "Brighton Albion" komandu. Latvijas valstsvienības sastāvā Maksimenko līdz šim aizvadījis deviņas spēles.

"VVV Venlo" komanda spēlē Nīderlandes otrajā spēcīgākajā līgā, kur šobrīd ar deviņiem punktiem piecos mačos ieņem septīto vietu.

Tikmēr 30 gadus vecais pussargs Maksims Rafaļskis pārcēlies uz Polijas otrās spēcīgākās līgas klubu Suvalki "Wigry". Pagājušo sezonu viņš aizvadīja Islandes klubā Akranesas "Íþróttabandalag", bet šo sezonu uzsāka FC "Jūrmala" komandā, aizvadot septiņas spēles. Pirms tam Rafaļskis spēlējis Latvijas komandās FK "Rīga", "Liepājas metalurgs" un Daugavpils "Daugava", kā arī Krievijas Nacionālās līgas klubā Kaļiņingradas "Baltika".

Latvijas izlases rindās Rafaļskis ir aizvadījis 11 mačus, kuros ar vārtu guvumiem nav izcēlies.

Izmantotie resursi:
twitter.com
90minut.pl


, 2014-09-01 18:05, pirms 10 gadiem
Nav ne jausmas kāds tur līmenis
, 2014-09-01 18:24, pirms 10 gadiem
bembists rakstīja: Nav ne jausmas kāds tur līmenis
Domāju, ka normāls. Vakar redzēju, kā parkā apsitušies un alu sadzērušies holandieši spēlēja kvadrātu, tīri labi viņiem sanāca.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-01 19:22, pirms 10 gadiem
Galvenais Maksimenko uzreiz tikt sastāvā un regulāri spēlēt! Brightonā nebija variantu, pat kausā netika uzspēlēt....
, 2014-09-01 19:30, pirms 10 gadiem
Maksimenko komanda diezgan laba, parsvara speele vietejie, tachu ir arii Somija izlases vartsargs, ka ari japanis un nigerietis, kas ari spelejusi valsts izlases !
, 2014-09-01 21:20, pirms 10 gadiem
tas Venlo dazhus gadus atpakalj veel augstaakajaa liigaa speeleeja, gan jau ir veeleeshanaas tur arii atgriesties. ja Maksimenko sevi labi pieraadiis un tiks normaali sastaavaa, nebuutu slikts variants, kur turpinaat karjeru
, 2014-09-01 22:04, pirms 10 gadiem
Carloz rakstīja: tas Venlo dazhus gadus atpakalj veel augstaakajaa
Keiske Honda no turienes
, 2014-09-01 23:02, pirms 10 gadiem
Gruti vinjam bus pierast pie Hollandes komandas speles stila,jo tur nebus vairs sit un skrien,bet bus jau no vartsarga jasanjem bumba un visa spele pa zemi iet,nav talas piespeles,prieksh Latvijas speletaja diezgan gruti bus,bet ja atri iejutisies tani shema un speles stila,tad var aizkjerties tani komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-02 01:33, pirms 10 gadiem
Protams, tā nav Eredivisie līga, bet tāpat solīdi jaunam spēlētājam, kuram vajag spēļu praksi. Skaidrs, ka Braitonai līdz ar to viņš nav vajadzīgs, bet nu var mēģināt izsisties caur Nīderlandi, ja caur Angliju tas neizdevās.

Prieks beidzot kaut ko dzirdēt par Rafaļski, citādi šķita, ka jau pavisam nozudis no futbola kartes. Neparēķināju, ka jau tik ātri bija no Jūrmalas aizgājis. Laikam ātri vien saprata, ka futbols nav galvenā spēle tajā klubā, bet tikai aizsegs visām pārējām lielā mērā.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.