Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Kļava jauna kluba meklējumos

Kļava jauna kluba meklējumos
Oskars Kļava pēdējā izlases spēlē pret Austriju tika noraidīts no laukuma
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas Premjerlīgas klubā Mahačkalas "Anzhi" spēlējošais Latvijas izlases aizsargs Oskars Kļava sarunā ar Sportacentrs.com atklāja, ka viņš meklējot citus klubus, kuros varētu tikt pie spēļu prakses.

"Gaidu variantus. Jau tiek izskatītas iespējas, ka mani varētu izīrēt citam klubam – tepat, Krievijā, vai kaut kur citur Eiropā. Pagaidām gan nekur netieku, jo komandā ir daudz savainoto, tāpēc tiku 18-niekā. Man ir jāspēlē klubā, citādi zaudēšu vietu izlasē. "Anzhi" jau pametuši daži spēlētāji, kuri netika sastāvā. Es arī meklēju variantus, taču šobrīd komandas biedru savainojumu dēļ nekur netieku. Tā var novilkties visu augustu, bet pēc tam būs jāpaliek," situāciju Mahačkalā skaidro Oskars Kļava, kuru līgums ar "Anzhi" saista uz vēl diviem gadiem.

Kļava atzīst, ka viņam ir apnicis deldēt soliņu: "Gribētos jau šeit spēlēt, taču dažādu apstākļu dēļ tas nav iespējams. Esmu noilgojies pēc uzvarām, emocijām! Tādām uzvarām, kurās pats būtu devis ieguldījumu."

Vaicāts par Robertu Karluša faktoru komandā, Kļava brazīliešu aizsargu izcēla kā komandas līderi: "Viņš ir zvaigzne! Un nav tā, ka viņš būtu iedomīgs un ar nevienu nerunātu. Tieši otrādi – viņš ir līderis ģērbtuvē, veido komandas atmosfēru un runā ar visiem futbolistiem. Arī ar mani, vaicā, vai viss kārtībā ģimenē un citādi. Arī kā futbolists viņš ir fantastisks. Karlušam ir pavisam cita darba ētika, futbola filozofija. Spēle un treniņi ar kreiso kāju ir pavisam cita pasaule. Latvija no tāda līmeņa atpalikusi 50 gadus."


, 2011-08-01 11:45, pirms 13 gadiem
žēl , ka nesanāca nostiprināties... bet ceru , ka nākamā pietura tev nebūs pie saviem novadniekiem Azerbadžāna....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-01 12:03, pirms 13 gadiem
piedāvāju runkuļus pa 5 ls kg rakstīja: tikai ej uz tadu komandu kura nespele Azerbaidžānas virslīgā vai Krievijas 1.līgā, būtu nižcag uz Polijas ekstraklasi varbūt
Pie rudneva mayby ?
, 2011-08-01 12:04, pirms 13 gadiem
Polija būtu labs variants!!
, 2011-08-01 12:05, pirms 13 gadiem
Tikai neatgriezies LM.
, 2011-08-01 12:11, pirms 13 gadiem
Bija vērts pāriet uz ''Anzhi''. Kaut vai Robertu Karluša dēļ!
, 2011-08-01 12:16, pirms 13 gadiem
Lai veicas, cerams ka tiks laba kluba un pie spelesanas
Slēpts komentārs: backdor
, 2011-08-01 12:34, pirms 13 gadiem
piedāvāju runkuļus pa 5 ls kg rakstīja: tikai ej uz tadu komandu kura nespele Azerbaidžānas virslīgā vai Krievijas 1.līgā, būtu nižcag uz Polijas ekstraklasi varbūt
Par Krievijas 1.ligu tu stipri kļūdies. Līmenis tur ir labs un tikt tur nav vienkārši, jo leģionāru kvota ir ļoti maza. Polijā arī redz kā mūsējiem - tālu ne visi tiek pamatsastāvā. Protams, Oskaram būtu labi turpināt augt, bet svarīgākais ir spēļu prakse.
, 2011-08-01 12:43, pirms 13 gadiem
backdor rakstīja: Autori kā rakstīja Robertu Karluš, tā arī raksta!
un visstulbākais ir tas, ka viņi domā, ka pareizi raksta
, 2011-08-01 12:47, pirms 13 gadiem
ingaa rakstīja: viņi domā, ka pareizi raksta
pareizi domā, jo tā arī ir jābūt
, 2011-08-01 12:50, pirms 13 gadiem
Ceilons rakstīja: pareizi domā, jo tā arī ir jābūt
Runaldu, Rubinju, Runaldinju??????????????
, 2011-08-01 13:01, pirms 13 gadiem
backdor rakstīja: Runaldu, Rubinju, Runaldinju??????????????
No kurienes tāds salīdzinājums? Ir taču Robertu Karlušs nevis Rubertu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-02 18:22, pirms 13 gadiem
Loģiski, ka Kļavam jāmeklē jauns klubs, jo nav toka sēdēt uz beņķa, ja esi izlases spēlētājs. Pie tam izlases pamatsastāva spēlētājs. Nebūtu slikti, ja viņu izīrētu kādam Krievijas Premjerlīgas lejasgala vai 1. līgas augšgala klubam, kur varētu spēlēt. Citur Eiropā izklausās labi, bet jautājums kur. Piekrītu, ka Polija būtu labs variants, bet ej nu tu sazin, kādi tagad Anzhiem ar naudas parādīšanos ir sakari. Tad jau redzēs. Žēl, ka komandas biedriem ir savainojumi un tas traucē tikt prom. Cerēt, ka Anzhi atdos Oskaru par velti arī nav reāli. Dzīvosim - redzēsim, bet galvenais, lai par viņu ir interese!
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.