Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Izlases uzbrucējs Gutkovskis pievienojies Ekstraklases vienībai "Rakow"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Izlases uzbrucējs Gutkovskis pievienojies Ekstraklases vienībai "Rakow"
Vladislavs Gutkovskis. Foto: Bruk-Bet Termalica Nieciecza KS

Šodien Polijas Ekstraklases komanda Čenstohovas "Rakow" pavēstījusi par Latvijas izlases uzbrucēja Vladislava Gutkovska pievienošanos komandai. Viņš jau iepazinies ar kolektīvu, bet spēlēt varēs tikai nākamajā sezonā.

Vladislavs Gutkovskis līdz šim pārstāvēja Polijas pēc spēka otrajā līgā spēlējošo "Termalica", kas šovakar aizvada kārtējo maču, taču Latvijas izlases futbolists vienībai vairs nepalīdzēs. Viņš sezonu pabeidzis ar 12 rezultatīviem sitieniem, kas pašlaik dod trešo vietu labāko snaiperu rangā.

No 1. jūlija atvēries pāreju logs, un Gutkovskis pievienojies Ekstraklases komandai "Rakow". Polijas čempionāts sadalījies divos astoņniekos, un latvieša jaunā komanda spēlē vājāko komandu grupā, taču par savu pozīciju var justies droša. "Rakow" ar 50 punktiem ir pirmā, izkrišanas zonu (Pāvela Šteinbora Gdiņas "Arka") apsteidzot par 17 punktiem.

"Esmu priecīgs par pirmo dienu jaunajā komandā. Satikos ar visiem komandas biedriem, man palika labs iespaids par apstākļiem. Nevaru piedalīties mačos, bet būs iespēja labāk iepazīt citus spēlētājus un atrisināt sadzīves jautājumus. Drīz sāksies gatavošanās 2020./21. gada sezonai," pārdomās dalījās Gutkovskis.

"Man patīk ieskriet brīvajās zonās un saņemt piespēles aiz pretinieku mugurām. Tāpat neesmu tas sliktākais kontakta spēlē. Esmu ieradies, lai sistu vārtus. Domāju, ka Ekstraklasē būs vieglāk nekā pirmajā līgā. Tur ir vairāk spēka futbols, kamēr Ekstraklasē ir sarežģītāka spēle, un man tas patīk," savu spēli raksturoja Gutkovskis.

Izmantotie resursi:
https://rakow.com/aktualnosci/vladi...

  +1 [+] [-]

, 2020-07-01 23:07, pirms 4 gadiem
Apsveicam!

     [+] [-]

, 2020-07-02 10:13, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Apsveicam!
Nu fig zina, ja dabus spelet, tad jau labi a, ja nee....