Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikaunieks pamatsastāvā un piedzīvo pirmo zaudējumu Norvēģijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ikaunieks pamatsastāvā un piedzīvo pirmo zaudējumu Norvēģijā
Jānis Ikaunieks. Foto: Stromgodset

Šodien Norvēģijas Elitsērijā zaudējumu piedzīvoja "Stromsgodset", kas izbraukumā ar 0:2 piekāpās "Stabaek". Jānis Ikaunieks laukumā pavadīja pilnas 90 minūtes.

Laukuma saimnieki abus vārtus guva pirmajā puslaikā. Divas reizes izcēlās pussargs Korneliuss Hansens, kurš gada pirmajā pusē pārstāvēja Anglijas Premjerlīgas klubu "Southampton". 33. minūtē viņš izmanotoja apjukumu pie pretinieku vārtiem un pārmeta bumbu pāri vārtsargam, bet astoņas minūtes vēlāk ar sitienu tālajā stūrī pabeidza pretuzbrukumu.

Jānis Ikaunieks viesu rindās devās pamatsastāvā un laukumā pavadīja pilnas 90 minūtes. Kopš pievienošanās "Stromsgodset" viņam tā bija pirmā pilnā spēle. Latvieša komanda piektajā kārtā piedzīvoja sezonas pirmo zaudējumu – pirms tam bija divas uzvaras un divi neizšķirti. "Stromsgodset" turnīra tabulā ieņem sesto vietu.

Šveices Superlīgā zaudējumu izbraukumā piedzīvoja "Zurich", kas ar 2:3 piekāpās "Thun". Andris Vaņins spēli noraudzījās no rezervistu soliņa. Savukārt pēdējā vietā esošā "Xamax" savā laukumā ar 1:2 piekāpās "St. Gallen". Pieteikumā nebija nedz Mārcis Ošs, nedz Daniels Ontužāns.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-01 23:47, pirms 4 gadiem
Ikauniekam pirmā puslaika sākumā bija laba izdevība iesist, bet diemžēl īsti neizdevās sitiens. Otro spēles pusi neredzēju.

     [+] [-]

, 2020-07-02 00:06, pirms 4 gadiem
.. Maisam gals valjaa

     [+] [-]

, 2020-07-02 11:03, pirms 4 gadiem
"Ikaunieks pamatsastāvā un piedzīvo pirmo zaudējumu Norvēģijā" - te jau ironija iekļauta virsrakstā. Turpinājums tikpat labs:

"Latvieša komanda piektajā kārtā piedzīvoja sezonas pirmo zaudējumu – pirms tam bija divas uzvaras un divi neizšķirti."

Pagaidām izskatās pēc kārtējās neizdevušās kluba karjeras. It sevišķi, saliekot kopā ar šo virsrakstu:

"Ikaunieks pirmo reizi šosezon paliek rezervē, komanda uzvar"