Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Metz" bez Ikaunieka grauj un tuvojas "Ligue 1"

Rolands Eliņš

"Metz" bez Ikaunieka grauj un tuvojas "Ligue 1"
Jānis Ikaunieks
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)

Jāņa Ikaunieka pārstāvētais klubs „Metz” ar uzvaru 4:0 pār „Dijon” saglabājis trešo vietu Francijas otrajā līgā, kas sezonas beigās ļaus atgriezties „Ligue 1”.

Francijas kluba „Metz” pieteikumā spēlei kārtējo reizi nebija Jāņa Ikaunieka, kurš „Ligue 2” mačā pēdējoreiz piedalījās 13. februārī. Viņa pārstāvētā komanda šodien ar 4:0 viesos sasita vienu no savām sīvākajām konkurentēm „Dijon”, kas ļāva saglabāt trīs punktu pārsvaru pār „Le Havre” pirms pēdējām divām kārtām.

Ja „Metz” pēdējās divās spēlēs neizlaidīs šo pārsvaru un saglabās vietu trijniekā, klubs varēs atgriezties Francijas spēcīgākajā līgā, kurai ļoti tuvu ir arī „Ligue 2” līderes „Nancy” un „Dijon”. Jāatgādina, ka „Metz” pagājušajā sezonā spēlēja augstākajā līgā un cenšas tajā atgriezties tikai pēc gada izlaišanas. Atlikušajās divās spēlēs "Metz" jātiekas ar šobrīd sestās un devītās vietas īpašniecēm.

Polijas Ekstraklasē Igors Tarasovs palika Bjalistokas „Jagiellonia” rezervē, bet viņa komanda ar 3:2 pārspēja „Podbeskidzie”. Tarasovam šī bija trešā spēle uz rezervistu soliņa pēc kārtas. „Jagiellonia” ar šodienas panākumu uzlabojusi savas izredzes uz devīto vietu kopvērtējumā un grupā, kas cīnas par 9.līdz 16. vietu, šobrīd atrodas trešajā vietā, taču tai ir tikpat punktu cik līderēm „Wisla” un „Korona”, kurā spēlē Aleksandrs Fertovs un Vladislavs Gabovs.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-01 20:19, pirms 8 gadiem
Kādas ir vēstis par Jankas netikšanu komandā?

  +1 [+] [-]

, 2016-05-01 20:31, pirms 8 gadiem
Kur tabula