Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovam noraidījums dažās minūtēs un sagrāve pret "Steaua"

Agris Suveizda

Ivanovam noraidījums dažās minūtēs un sagrāve pret "Steaua"
Deniss Ivanovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Neveiksmīgu spēli Rumānijas čempionātā aizvadīja Denisa Ivanova pārstāvētā "Botosani", kas izbraukumā nepilnu septiņu tūkstošu skatītāju klātbūtnē piekāpās turnīra līderei Bukarestes "Steaua" (0:4). Ivanovs otrā puslaika sākumā tika noraidīts.

Deniss Ivanovs pirmsspēles preses konferencē sacīja, ka nebaidās no pretiniekiem, un pozitīvi vērtēja izredzes pacīnīties par pozitīvu iznākumu, taču "Steaua" jau 12. minūtē atklāja rezultātu. 54. minūtē itālietis Federiko Pjovakari dubultoja pārsvaru (2:0), un jau pavisam drīz "Botosani" palika mazākumā – Ivanovs divu minūšu laikā pamanījās nopelnīt divas dzeltenās kartītes un tika noraidīts.

Praktiski uzreiz pēc Ivanova sarkanās kartītes "Steaua" īsā laikā guva vēl divus vārtus un sagrāva pretiniekus ar rezultātu 4:0. "Botosani" prezidents Kornels Šfaicers pēc mača presē gan neslēpa neapmierinātību ar tiesāšanu – pirmie vārti esot gūti no aizmugures, bet nākamajos divos vārtu guvumos tiesnešu brigāde neesot fiksējusi noteikumu pārkāpumu.

"Botosani" pārtrauca četru uzvaru sēriju un ar 32 punktiem 25 spēlēs 18 komandu konkurencē ieņem desmito vietu. Savukārt "Steaua" izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas un ar 61 punktu atrodas pārliecinošā turnīra vadībā, tuvāko sekotāju Džurdžu "Astra" apsteidzot par astoņiem punktiem. Ivanovs pēc pievienošanās "Botosani" ir piedalījies piecās spēlēs, visās izejot pamatsastāvā.

Savukārt Krievijas pēc spēka otrajā līgā Volgogradas "Rotor" bez Ivana Lukjanova piekāpās Artūra Zjuzina un Aleksandra Koliņko pārstāvētajai Kaļiņingradas "Baltika" (1:2). Zjuzins spēli sāka pamatsastāvā un tika nomainīts 79. minūtē jeb īsi pirms vienīgajiem ielaistajiem vārtiem, bet Koliņko palika rezervē. "Baltika" ar 38 punktiem 26 spēlēs tabulā ieņem desmito vietu, bet "Rotor" ar 26 punktiem 19 komandu konkurencē atrodas 17. vietā.

Izmantotie resursi:
www.sport.ro
Live scores, results, fixtures, tables,...
Футбольная национальная лига