Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Zurich" ar Vaņinu vārtos iekļūst Šveices kausa pusfinālā

"Zurich" ar Vaņinu vārtos iekļūst Šveices kausa pusfinālā
Andris Vaņins. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Šveices kausa izcīņas ceturtdaļfinālā Andra Vaņina pārstāvētā „Zurich” ar 2:1 pieveica pirmās līgas klubu „Kriens” un iekļuva pusfinālā, turpinot sava titula aizstāvēšanu.

Andris Vaņins šosezon nav „Zurich” pamatvārtsargs, taču Šveices kausa iepriekšējās kārtās bija devies laukumā, un arī šovakar bija iekļauts pamatsastāvā. Pieredzējušais Latvijas izlases vārtsargs tika pārspēts tikai vienu reizi – 44. minūtē tika gūti vārti pēc stūra sitiena. Brīdi pēc tam Vaņinam talkā nāca arī vārtu stabs, bet neizšķirts 1:1 pirmajā puslaikā tika nosargāts.

„Zurich” izdevās gūt uzvaras vārtus mača 83. minūtē, izraujot sev uzvaru 2:1.

Līdz ar šo uzvaru Vaņina komanda iekļuvusi pusfinālā, kur skaidras jau trīs no četrām dalībniecēm – arī „Basel”, kas pieveica Roberta Uldriķa pārstāvēto „Sion”, un „Thun”, bet vēl vienu vietu sadalīs „Luzern” un „Young Boys”.

Vaņins Šveicē trīsreiz jau uzvarējis kausa izcīņā, paveicot to 2011. un 2015. gadā, toreiz spēlējot „Sion” sastāvā, bet ar „Zurich” viņš ieguva Šveices kausu pagājušajā sezonā.


Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.